Het is pas feest, als DJ Je Moeder is geweest!

Ze had je moeder kunnen zijn!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
DJ Je Moeder

Ben jij ook uitgekeken op alle traditionele DJ’s? Kies dan eens voor Je Moeder! Ehh… DJ Je Moeder natuurlijk.

Als 18-jarig meisje droomde Esther Goedvolk, beter bekend als DJ Je Moeder, al van een DJ carrière en ruim 40 jaar later werd haar tienerdroom eindelijk werkelijkheid. Nu staat ze op (grote) festivals als Smèrrig en Zwarte Cross. Of op jouw toekomstige (bedrijfs)feest!

How it all started

Het begon allemaal back in the days, toen Esther meedeed met een wedstrijd van club ‘Over de brug’. De wedstrijd ging om wie de beste smaak had in muzieknummers en ze won. Het gevoel voor muziek was er altijd al. Gevoel werd omgezet in actie toen ze een ingang kreeg om te gaan draaien via de vriend van haar zus. De naam ontstond bij een DJ workshop bij Meervaart Studio. Doordat Je Moeder ook ‘hippe’ muziek draait zoals Boef, ontstond de naam DJ Je Moeder. Naast Boef, draait ze ook old-en newskool (relaxte) HipHop, RnB, Soul, Funk en Afrobeat. Ze is dan ook in te zetten voor jong én oud publiek.

Esther Goedvolk - 3 - Fotograaf Renske Holwrda - RTL

How it’s going

Één van de tofste evenementen waar de DJ gestaan heeft, was bij een feest voor de gemeente Amsterdam in de A’DAM Toren. Net hiervoor was er een groot artikel over haar geplaatst in het Parool en ook op dit evenement kreeg ze veel publiciteit.

Maar deze powerwoman is niet alleen voor bedrijfsfeesten in te zetten. Ze draait namelijk ook op festivals en clubavonden. Dus… zoek jij nog een unieke DJ voor je (bedrijfs)feest of festival? Geef Esther dan eens een belletje, want: het is pas feest als (DJ) Je Moeder is geweest!

Beeld: DJ Je Moeder (Esther Goedvolk), fotograaf Luciano Enchanted en fotograaf Renske Holwrda