Communication

Het ideale informatiepunt voor evenementen? LiveWall biedt dé oplossing met AI

Livewall introduceert Robin, de AI-tool voor events

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Is er wel vegan eten? Heb ik een uitrijkaart nodig? Hoe laat vertrekt mijn laatste trein eigenlijk? Allemaal vragen die je bij het informatiepunt van een evenement stelt. Die vragen, zo service-gericht als je organisatie natuurlijk is, probeer je altijd goed en snel te beantwoorden.

En dat is soms best lastig. Want het gaat vaak nét om dat ene stukje info dat niet op je website staat. Of waarvan je bezoekers niet weten waar ze het antwoord op hun vraag dan wél kunnen vinden. En helaas: soms heeft zelfs een informatiepunt niet alle (actuele) wijsheid in pacht. Of in ieder geval, niet zonder zelf nog op zoektocht te moeten.

“Hoe zorg je er dan voor dat je bezoekers snel en eenvoudig écht overal antwoord op krijgen?”,  was de vraag die binnen LiveWall gesteld werd. Team LiveWall Events kwam met het verlossende antwoord: Robin. 

Robin: de AI Event Side-kick

Robin is een chatbot gebaseerd op Generative AI. En da’s handig, want het betekent dat je Robin kan voeden met informatie. Op basis van die informatie, genereert Robin de antwoorden op al je vragen. Wat voor vragen? Bijvoorbeeld: “Waar kan ik parkeren, welke workshops kan ik volgen, hoe laat begint de borrel, heb je nog netwerktips, wie is de keynote spreker eigenlijk?” Robin vindt binnen no-time het antwoord. Met Robin verplaatst LiveWall het informatiepunt van het evenement naar de broekzak van de bezoeker.

Volledig geïntegreerd in PresentersWall

Robin is onderdeel van de PresentersWall: de mobiele event-hub van LiveWall Events. Deze informatiehub bevat alles wat een event-bezoeker nodig heeft. Van een plattegrond tot een Q&A. Van een netwerk-chat tot een gepersonaliseerd programma.  En nu zit Robin in deze hub; de AI side-kick die je helpt om het maximale uit je evenement te halen!

Macbook-LiveWall- presenterswall

Van LiveWall Events, voor alle eventmanagers van Nederland

Naast een AI sidekick voor de bezoeker, lanceerde LiveWall tijdens Inspire ook een AI sidekick voor eventmanagers; EventCreator. “Zie dit als de collega waar je altijd even mee gaat sparren voor je evenement. De collega die altijd een leuk idee of suggestie heeft en die je helpt met bijvoorbeeld het draaiboek, het schrijven van de uitnodigingsmail en het maken van de social posts.” zo vertelt Marc van Liere, teamlead Events bij LiveWall enthousiast.

“We vinden het leuk en belangrijk dat iedereen gaat spelen met AI. Dat eventmanagers de mogelijkheden gaan ontdekken om hun werk eenvoudiger te maken, zodat ze zich kunnen kunnen focussen op waar ze goed in zijn; de mooiste evenementen bedenken en organiseren. Dat doen we door een software pakket te maken waar alle tools, van registratie tot interactieve event-apps, in zitten. En dus ook door de mogelijkheden van AI toe te passen op de evenementenbranche.” EventCreator is gratis te gebruiken via www.eventcreator.nl.

Generative AI voor jouw organisatie

Bij LiveWall Events denken ze elke dag na over de beste manieren om jouw evenement te verbeteren. Wil je meer weten wat AI-tools voor jouw organisatie kunnen betekenen, check dan snel hun website.

Beeld: LiveWall Events