VR, AR, AI… E.V.A!

Je snapt ‘m helemaal op vakbeurs BOE International.

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
BOE International - vakbeurs - belevenis maketing - event professional - 1

Event-technologie; we worden er als eventmanagers mee doodgegooid én we moeten er ook echt wat mee. Of we nou willen of niet. De ontwikkeling gaat razendsnel; het is haast niet te volgen. Dus… waar moet je nou beginnen? Ik geef je graag een tip: door het zelf te ervaren op BOE International op 15 en 16 januari 2020 in Dortmund. Event-technologie is namelijk het centrale thema van mijn favoriete vakbeurs. Naast het ervaren van en snuffelen aan ‘event-tech’ is er nog veel meer te beleven. Vandaar de ‘En Vele Anderen’!

BOE International - vakbeurs - belevenis maketing - event professional - 3

Waarom BOE International?

Mijn naam is Stijn Oude Vrielink. Ik woon in Düsseldorf en ben zelfs getrouwd met een Duitse. Daarnaast ben ik misschien wel de grootste Nederlandse fan van BOE International. Tien jaar kom ik hier al als exposant, bezoeker en spreker. Ik houd van kort, krachtig en vooral niet al te wollig, dus ik ga je precies op die manier vertellen waarom BOE International in je agenda moet staan.

  • 5 mega-hallen (31.000m2)
  • 650 exposanten uit 15 landen
  • Bijna 11.000 bezoekers en bijna 170 lezingen en workshops
  • Het is maar 1,5 uur rijden vanaf Utrecht 🙂
  • Heerlijke Duitse bratwurst, bier en wijn
BOE International - vakbeurs - belevenis maketing - event professional - 3

Wat zijn de highlights per hal?

Jammer genoeg kan ik onmogelijk 650 exposanten voor je uitlichten. Daarom kort en krachtig wat je per hal kunt verwachten en waarom dat zo interessant is voor je.

Het internationale TECH-PLEIN (Hal 5)
Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Hongarije, Spanje, USA en Groot-Brittannië bundelen hun tech-kennis en presenteren een stand vol technologische toepassingen om jouw events nóg meer te doen rocken. Het gaat over hard- en software, logistiek, veiligheid en marketing. Ontmoet startups waar je nog nooit van gehoord, maar wellicht wel van gedroomd hebt 😉

Say what?! Locatiebezichtigingen vanuit je luie stoel?! (Hal 4)
Easyraum is een software-onderneming die wereldwijd bekend staat om haar innovatieve 3D CAD-software voor events en evenementenlocaties. Op BOE lanceren zij een programma waarmee je virtuele locatiebezichtigingen kunt doen zonder zelfs maar te hoeven verzitten. En oh ja, jouw leveranciers neem je gewoon virtueel mee als je online op pad gaat.

Culinaire stage (Hal 6)
‘Live cooking’ recht voor je neus. En als je vooraan staat, behoor je tot de lucky few die mee mogen proeven. Diverse sterrenkoks uit heel Europa shinen hier met hun nieuwste gerechten en presenteren nieuwe foodtrends. Volg vanaf de ingang de heerlijke geuren en je neus brengt je waar je moet zijn.

BOE International - vakbeurs - belevenis maketing - event professional - 4

Acts on Stage (Hal 8)
Zodra je hier binnenloopt, overspoelen creatieve kunstenaars je met de tofste ideeën voor jouw event. Een mega-hal vol entertainment en walking acts waar je megablij van wordt.

Holland Paviljoen, powered by Eventsummit (Hal 6)
Na een dag inspiratie opdoen lekker met een biertje of wijntje het Holland Paviljoen op. Hier ga je de vertrouwde, bekende koppen uit de Nederlandse eventbranche zeker vinden. Een bitterbal erbij maakt het thuisgevoel rond.

Welke presentaties mag je niet missen?

Er zijn tientallen presentaties en forums bij te wonen. Hieronder enkele suggesties waar je mij ook zeker tegenkomt.

Digital Forum (Hal 7)
Nóg zo’n onmisbaar onderdeel anno bijna-2020. Een ijzersterk sprekersprogramma met digitale event-professionals uit de hele wereld die hier hun nieuwste toepassingen voor events presenteren. In het café naast het forum praat je na met collega’s over het digitaliseren van events en geef je je brein kopstootjes over hoe je dit optimaal gaat inzetten nu je weer helemaal ‘bij’ en gemotiveerd bent.

MICE & Online boeken van Events. (Hal 6)
Wanneer kunnen we nou eindelijk eens een locatie online boeken? Op het MICE-podium sparren grote, internationale partijen zoals SPACEBASE en Meetingsbooker met elkaar over de toekomst van online boeken.

Safety and Security-forum (Hal 4)
Veiligheid is koning. En geloof me: Duitsers zijn écht knettergoed in safety. Dit is een stand met exposanten met alle knowhow op het gebied van event-veiligheid. Je kunt er verschillende workshops volgen en een keuze maken uit hun eigen sprekers-programma.

BOE International - vakbeurs - belevenis maketing - event professional - 5

That’s it for now, folks. Wat zeg je ervan? Kom je langs? Scoor dan nu alvast je gratis toegangskaart door een e-mail te sturen naar The Touch of the Dutch. They keep you in touch.

Groet Stijn.

BOE International - vakbeurs - belevenis maketing - event professional - 6

Beeld: BOE International