(Het duurzaamheidsplein op) EventSummit is een must visit

In één dag een rugzak vol inspiratie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Al vele jaren is bij veel eventmanagers EventSummit een beurs waar je niet omheen kunt, en wilt. Deze vakbeurs voor de evenementenindustrie biedt circa 450 exposanten, meer dan 15 sprekers, gaaf entertainment én een niet te missen duurzaamheidsplein.

Waarom niet te missen? Enerzijds door de 13 interessante exposanten die allen iets bijdragen aan een betere wereld. Anderzijds omdat het ‘powered by Boozed | Experience creators & hosted by Event Inspiration’ is. Oftewel; het is geweldig ingericht en er is van alles te doen, mede dankzij enkele gewaardeerde partners met wie wij samenwerken. 

Eventsummit vraag

Boozed your sustainable eventvision

CSRD, CO2, fijnstof, carbon footprint, Europese regels versus lokale regels… ook in de evenementenbranche krijgen we volop met duurzaamheid te maken. Boozed heeft de afgelopen maanden samen met Amber, studente aan de HAN, gewerkt aan een game die je bij stand- en decorbouw helpt en inspireert om duurzame(re) keuzes te maken. Afgestudeerd met een 10 voor haar project is ze tijdens de beurs aanwezig om de game te demonstreren. En kan je niet wachten? Oefen dan alvast op alle afkortingen en terminologie in deze duurzame woordzoeker

Boozed laat graag zien dat duurzaamheid ook fun kan zijn. In hun eigen stand zal de Boozed crew je de oorverdovende techniek van het ecoprinting met bloemen showen en mag je zelf lekker aan de slag met een mooie compositie. Oja, die mooie bomen en planten zijn uiteraard van de vaste partner van Boozed; de enige echte Van Straalen planten, bomen en decor verhuur.

Woordzoeker Boozed

Offline beleven waar wij online over schrijven

Sharing the bright side of live… dat is onze missie. Niet enkel op het platform, maar ook in real life… oftewel live. Tijdens EventSummit kan je onder andere op laagdrempelige wijze je kennis over duurzame wijnen opdoen tijdens de wijnroulette van Meisjes van de Wijn. Verder kan je duurzame energie opdoen bij de ‘Het is nooit te laadpaal’, de motivator-installatie van Blijtanken. Ook hebben we dankzij Sharingbox een toffe activatie voor (corporate) eventmanagers waarbij prachtige prijzen te winnen zijn!

Natuurlijk zijn we ook benieuwd hoe de toekomst van events eruit ziet en naar welke inspiratie je dus op zoek bent. Dankzij een toffe activatie weten we aan het einde van de beurs waar we de komende tijd over moeten gaan schrijven?

Kortom, op donderdag 8 maart is EventSummit the place to be! Zien we je daar?