Jouw waarden op je shirt be(na)drukken

Op dreef met Zeefteef

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Gespot | zeefteef | event inspiration | 5

Wandelend over Manana Festival trok de naam Zeefteef meteen onze aandacht. Naast de fantastische naam met zelfspot, bleek eigenaar Judith ook gewoon een toffe activiteit te verzorgen. Waar je op dit festival op basis van enkele voorbeelden een t-shirt kon zeefdrukken, zagen wij juist ook toffe mogelijkheden voor de zakelijke markt.

Want hoe leuk een eigen festivalshirt met logo of hippe quote ook is (zeker als vrijblijvende activiteit tijdens een festival of open dag); bij ons kriebelt het om een doorvertaling te maken die ons inziens minstens net zo sterk is!

LEES OOK: Niet bedrukken, maar zeggen wat je vindt

Gespot | zeefteef | event inspiration | 1
Gespot | zeefteef | event inspiration | 2

Draag jouw mening uit!

Een vraag die in strategische sessies met medewerkers vaak voorbijkomt is: “Als je één shirt moet dragen met wat je van de organisatie vindt, wat staat er dan op?” Het zet aan het denken, want jouw mening wordt ineens zichtbaar. Laat het eens niet bij die fictieve vraag, maar zet de gasten aan het werk.

Of creëer tijdens een kick-off een moment van zelfreflectie en laat medewerkers nadenken over welke (nieuwe) kernwaarden het meeste op hen van toepassing is. Of waar ze juist aan willen werken. De kernwaarden kunnen al als een zeefdruk klaarliggen; de kleur textielverf geeft aan waar jouw kracht of juist leermoment voor dit jaar zit.

Een stuk informeler, maar interessant als startmoment voor onboarding events; gebruik het zeefdrukken om gasten uit een mix van steekwoorden een profiel van zichzelf te laten maken. Niet alleen tijdens het zeefdrukken, maar ook tijdens de momenten die volgen levert dit ongetwijfeld gespreksstof op en wellicht een nieuwe bestie!

Zien jullie nog ludieke mogelijkheden?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

When we were printing on Zwarte Cross #funtimes #screenprinting #screenprint #screenprinter #mobile #studio #tb

Een bericht gedeeld door Zeef Teef (@zeefteef) op

Beeld: Zeefteef