Flashback Friday: Laat het publiek zelf de aftermovie maken

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
bouncing balloon cam

FLASHBACK FRIDAY: In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Bouncingcam (originele plaatsing maart 2019).

‘Gelukkig hebben we de beelden nog’, is een vaak gehoorde uitdrukking na afloop van een event waarvan je eigenlijk niet wilde dat er een einde aan kwam. De aftermovie is dan een geweldig middel om de gasten weer helemaal terug te brengen naar de vibe van die dag. En om thuisblijvers stiekem jaloers te maken, zodat ze het volgende event niet willen missen!

Hoe de sfeer in de aftermovie het beste tot zijn recht komt? Door de bezoekers zelf de beelden te laten maken met Bouncingcam. Een gigantische ballon inclusief full HD-camera die als een enorme bal over de gasten heen stuitert. De lol en het plezier wat van de gezichten af te lezen is, is aanstekelijk! Dit directe contact met de doelgroep geeft een energie die op geen enkele andere manier in beeld te brengen is.

Daarnaast is de ballon tijdens het event letterlijk een enorme (branded) eyecatcher, én kunnen de beelden live gestreamd worden op de socials. Zo wordt ook een potentiële doelgroep die niet aanwezig is, volledig meegenomen in de sfeer van het event! Kortom, de perfecte tool voor een onvergetelijke herinnering.

Nieuwsgierig? Bounce naar Bouncingcam!

Beeld: Digital-inflatables