Alle goede ideeën beginnen in de kroeg, zo ook de inspiratie die tot Lollieup leidde. Eigenaresse Maureen kwam erachter dat een lolly in een drankje dopen heel smaakvol was. Tijd om te experimenteren!
Het resultaat is even simpel als doeltreffend, of moeten we zeggen, smaakversterkend! Dompel speciaal ontwikkelde lolly’s in een cocktail om extra kruiden, vitamines en smaken toe te voegen. Met 30 seconden is het opgelost en kan je je lol op.
Smaakvolle culitainment
Culitainment, de term voor culinaire entertainment, is met recht van toepassing op dit foodconcept. De lolly’s zijn los te kopen, inclusief dames die je adviseren over de mogelijkheden, of zelfs inclusief complete bar. Elke lolly heeft een bijpassende cocktail, zodat de constaterende smaken elkaar maximaal versterken. Kies bijvoorbeeld ‘La Foret Japonaise’, bestaande uit een mengsel van basilicum, zwarte thee, bessen, wakame en een vleugje yuzu. Ideaal voor in een wodka-grenadine-mineraalwater, of de alcoholvrije variant!
Andere suggesties zijn lolly’s met curcumine-zwarte peper, gember-chili en aardbeien-wasabi. Dat zijn nog eens cocktails waar je complimenten over krijgt.
De samensmelting van twee partijen
Op zichzelf is Lollieup al leuk, maar ‘op maat’ is altijd leuker. Samen met een patissier kunnen unieke lolly’s ontwikkeld worden. Tof om in te zetten als twee bedrijven fuseren en je smaken van het bedrijf wilt laten samenkomen. Bij het afscheidsfeest van een medewerker ontwikkel je natuurlijk een bijpassende lolly die het karakter van de persoon in kwestie weergeeft. En na een intensieve persoonlijkheidstraining waarin de DISC-test voorbijkwam, combineer je bij de borrel een cocktail in de DISC-kleur met het karakter in de lolly. Kortom, genoeg ideeën. Dat smaakt naar meer toch?
Beeld: Lollieup