Toer mee over de buitengewone buitenlocatie van Vis à Vis

Hier kan, net zoals in het theater, zo’n beetje alles

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Gespot | VisaVis | AnnavanKooij

Waarschijnlijk heb je ze wel zien hangen: de posters voor de nieuwe voorstelling Robot van Theatergezelschap Vis à Vis. Minder reclame maken ze voor hun bijzondere buitenlocatie die ze te huur aanbieden voor (bedrijfs-)evenementen. Gelukkig hebben wij hem voor je gespot, want makers van openlucht theaterspektakel weten natuurlijk ook wel hoe ze een spectaculaire buitenlocatie met bijna grenzeloze mogelijkheden maken. We nemen je mee op een snelle toer door het onthaastende Muiderzand in Almere.

Het totale terrein telt meer dan 5000 vierkante meters, drie af te huren ruimtes en is bezaaid met wonderlijke decorstukken uit vorige voorstellingen. Op het buitenterrein staat een overdekt muziekpodium en een grote overdekte tribune met plaats voor wel 720 personen. Daarnaast is het mogelijk om tenten op het terrein te plaatsen. Zo kan je de (toch al flinke) capaciteit van de binnenruimtes uitbreiden en je evenement een fijne festivalsfeer geven. Trouwens, een festivalterrein met gratis parkeerplaatsen, waar vind je dat nog? 

Op zoek naar een nog grotere locatie voor outdoor events?

Liever naar binnen?

Ga je dan voor ‘t Anker of toch maar voor de Rode Haring? We helpen je even kiezen. ‘t Anker is de voormalige werkplaats van het theatergezelschap en is deze industriële ruimte is dan ook tot de nok toe gevuld met inspirerend decor, waardoor er nog plaats overblijft voor zo’n 80 dinerende, borrelende of brainstormende personen. Met een capaciteit van 200 personen biedt de Rode Haring meer plek. Dit energieneutrale restaurant bestrijkt twee verdiepingen en bij mooi weer ook nog eens twee terrassen. Oeps, zijn we toch weer buiten beland. Nou goed, het is ook het einde van onze toer. Gelukkig is het nooit ver naar huis, want de Vis à Vis-locatie ligt op slechts 30 minuten rijden van Utrecht en 20 minuten van Amsterdam. We eindigen de tour met een bovenaanzicht van het terrein op Google Earth.

Gespot | VisaVis | AnnavanKooij
Gespot | VisaVis | AnnavanKooij
Gespot | VisaVis | AnnavanKooij

Beeld: Anna van Kooij