Spreker André Heuvelman klinkt als muziek in de oren

Fragiel, zelfverzekerd en adembenemend

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

André Heuvelman is performer en trompettist. En wat voor één. Zet André zijn trompet aan zijn mond, dan is de hele zaal stil. En terecht, het prachtige geluid van dit blaasinstrument gaat door merg en been. Dat komt doordat André een retegoede muzikant is… maar ook vanwege het indrukwekkende verhaal wat hij tussen de performances verteld.

Inderdaad, dit is geen standaard presentatie. André vertelt zijn indrukwekkende levensverhaal op een manier die aangrijpt.

LEES OOK: Met blind vertrouwen kan je deze spreker inzetten

Het leven van een normale jongen

Hij was jong en wilde normaal zijn, niet gehandicapt door zin kortere linkerarm. Hij wilde trompet spelen, maar artsen zeiden dat hij een beugel moest dragen om het zware instrument te ondersteunen. “Echt niet,” zei hij. Want hij wilde normaal zijn. In plaats daarvan ging hij windsurfen, waardoor hij zijn arm zo sterk maakte dat hij geen beugel nodig had? Wat volgde was zijn liefde voor de muziek.

Vol passie en doorzettingsvermogen heeft André het geschopt tot solotrompettist bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest en was hij lid van het Nederlands Blazers Ensemble.

Zet je André in, dan weet je dat gasten verbluft de zaal uitlopen. Alsof André ze met zijn verhaal én muziek uitnodigt om op een andere manier naar dingen te kijken. Wauw!

Beeld: André Heuvelman