Geen rap, wél een humoristische en muzikale wrap up: dit is Dominique Engers

Een close up van de maakster achter ludieke snelgedichten

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
event inspiration | dominique engers | hannah-olinger-8eSrC43qdro-unsplash

Een creatieve en inhoudelijke twist na een lange congresdag: en óf we daar enthousiast van worden. Stop maar met zoeken, sneldichteres Dominique Engers is wie je hebben moet! Ze noemt zichzelf een ‘rijmende notulist’ en woont jouw congres of symposium van begin tot eind bij. Haar oren en ogen nemen alles in zich op. Het resultaat? Haarscherpe en humoristische observaties in de vorm van een gezongen wrap up.

In een afsluitende act van ongeveer een kwartier trekt Dominique de volle aandacht, versterkt door begeleiding door een pianist of gitarist.

LEES OOK: Ja echt, een wrap-up poppenkast op jouw congres!

Fun en inhoud, da’s sowieso goed eh goud! 

Dominique zit incognito in de zaal. Vanaf het begin is ze er bij en ze legt haar pen pas neer op het moment waarop ze wordt aangekondigd. Actueel to the max én allesomvattend. Haar snelgedichten zijn een combi van de letterlijke inhoud van je congres en Dominique’s eigen observaties. En juist die observaties geven haar act een gouden randje. Ze worden door de overgrote meerderheid van het publiek gedeeld en zijn humoristisch. Humor om te lachen én inhoud dus. What’s not to like?

Een gedicht op maat waarover wordt nagepraat 

Een act die verrast, die de zaal lekker wakker schudt. Een gedicht waarin alles wat je die dag gehoord, gezien of misschien zelf ingebracht hebt, terugkomt. Dit is ijzersterk maatwerk van een dame die ooit in de finale van het Leids Cabaret Festival stond en vele theatervoorstellingen schreef. Die creatieve bak aan ervaring zie je terug in haar werk. En mocht je nog niet overtuigd zijn: check even Dominique Engers haar klantenportfolio en klantreacties.

Wedden dat je om bent,
en straks heel content,
zelfs zegt: dit was excellent

Beeld: Unsplash