Fort 1881: hét fort voor jouw event in Rotterdam

Groot(s) en uniek

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Luchtfoto

Fort 1881 kent nogal een geschiedenis. Gebouwd in, goh, 1881 was het destijds het meest moderne fort van Europa. Er is nooit gevochten, maar het fort speelde een cruciale rol in de Tweede Wereldoorlog. Tot zover je dagelijkse portie geschiedenis.

Fort 1881 is namelijk een te gekke locatie voor jouw teambuilding, feest of ander bijzonder event. Helemaal in originele staat teruggebracht, maar ook: duurzaam!

LEES MEER: Nog een mooi fort vol mogelijkheden

Fort 1881 - historisch - locatie - congres - corporate event - 2

Een karakteristiek en groots decor

Het karakteristieke Fort 1881 maakt indruk en biedt een onvergetelijk decor voor jouw event. Het begint met de te gekke ligging aan de Nieuwe Waterweg in Rotterdam. Met een eventoppervlakte van ongeveer 7.000 vierkante meter en 3 kilometer aan gangenstelsel zijn je mogelijkheden hier eindeloos. Wat dacht je van de teambuildingsactiviteit Fort Ministerie en daarna borrelen op het uitgestrekte terras met uitzicht op het water? Of een walking diner door de gangenstelsels? Daarna kun je de dansvloer onder de nieuwe overkapping of het Marechaussee gebouw onveilig maken of buiten bij het kampvuur flauwe kantoorgrappen met je collega’s maken. 

Fort 1881 - historisch - locatie - congres - corporate event - 3

Zelfvoorzienende eventlocatie

Fort 1881 is zelfvoorzienend. Sinds 1881! Het heeft eigen watervoorzieningen en het dak, dat in lagen is opgebouwd, filtert het water. Kraakhelder drinkwater, om precies te zijn. En dat wordt – als experiment – gebruikt voor een huisgebrouwen biertje. Brouwerij Noord heeft er 2.000 liter van gebrouwen. Inmiddels staat het bier op de vaste drankkaart. En zo zijn er meer leuke plannen. Een van de originele officierswoningen wordt omgebouwd tot 17 luxe hotelkamers in 2020; in 2021 wordt dat aantal verdubbeld. Na je event in Fort 1881 blijven slapen is dan geen toekomstmuziek meer!