Het fort waar jouw event een succes wordt

En jouw kantoortuin wel heel ver weg is!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
fort ijmuiden - locatie - eiland - event - 1

Op nog geen 20 kilometer van Amsterdam ligt Forteiland IJmuiden. Het fort doet een beetje denken aan het Franse Fort Boyard, en is de overtreffende trap van de Stelling van Amsterdam. Maar liefst drie verdiepingen, 18 vergaderzalen en unieke plekken maken dit eiland tot een te gekke eventlocatie.

Het begint al met de boot die je naar het forteiland brengt, langs de schepen en kranen van de haven. Je kantoortuin voelt hier letterlijk en figuurlijk ver weg.

LEES MEER: Ver weg, midden in de Amsterdamse bossen

Out-of-the-box denken

De ligging van Forteiland IJmuiden maakt dit een supergeschikte plek voor out-of-the-box-denken en aanvalsstrategieën smeden. Omdat je hier terecht kunt vanaf 20 tot 600 man, past bovendien zowel een intieme brainstormsessie, een energiek teamuitje als een groot (meerdaags) congres. Overnachten na afloop? Check in in het hotel aan de kade, nadat de boot je heeft afgezet. Maar laten we vooral je bedrijfsfeest of festival niet vergeten. Met vrij uitzicht op de Noordzee waan je je hier in andere tijden. Dineren aan strak gedekte tafels bij kaarslicht, dansen in de sfeervolle koepelzaal met mooie akoestiek.. Wij zien ‘t hier helemaal voor ons.

fort ijmuiden - locatie - eiland - event - 6
fort ijmuiden - locatie - eiland - event - 11 (1)
forteiland ijmuiden - locatie - eiland - event - 5
forteiland ijmuiden - locatie - eiland - event - 1 sunset9

Oud & nieuw

Een rondje fort tijdens je vergaderbreak, dwalen door de ondergrondse bunkergangen of varen met een RIB-boot? Hier kan het. Omdat de bunker helemaal is verbouwd kun je bovendien rekenen op de modernste gemakken. De plek ademt historie, maar oud en nieuw zijn hier helemaal in balans. Zet je voet op Forteiland IJmuiden, dan bestaat er een kansje dat je niet meer terug wilt naar het vasteland…

forteiland ijmuiden - locatie - eiland - event - 9
forteiland ijmuiden - locatie - eiland - event - 1eiland sail klein (1)
forteiland ijmuiden - locatie - eiland - event - 2

Beeld: Fort IJmuiden