Een rasentertainer met diepgang, dit is Paul Smit

Geef hem een podium en hij blaast je omver

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
event inspiration | gespot | paul smit | paulus-1500x844

Denk je dat entertainment en filosofie niet echt lekker samengaan? Luister dan eens naar een keynote van Paul Smit. Deze filosoof en cabaretier is een veelgevraagd spreker en absoluut multitalent. In hoog tempo komen thema’s als samenwerking, innovatie en verandering voorbij. Reken op veel humor en minstens zoveel diepgang.

Van keynote tot middagvullende training, Paul Smit is your man.

LEES OOK: Spreker André Heuvelman klinkt als muziek in de oren

event inspiration | gespot | paul smit | PAULSMIT_ORIGINAL-1500x1125

Gitaarspel, imitaties en zang

Smit is een onbetwiste alleskunner. Hij wisselt gitaarspel moeiteloos met imitaties en zang af en maakt complexe materie uit de filosofie, psychologie en neurowetenschap heel toegankelijk. Paul studeerde af op de evolutie van het menselijk bewustzijn en schreef veel boeken. En dat merk je. Humor is zijn middel om nieuwe inzichten over je uit te strooien, waarvan je je nog niet bewust was. Het onbewuste bewust maken, dat is wat deze spreker als geen ander kan.

De perfecte afterlunchdipkiller

Paul’s filosofische achtergrond maakt zijn keynotes (van 20 minuten tot 1,5 uur) van grote waarde. Wat werkt wel en wat juist niet als we willen veranderen? Hoe ontstaat er verbinding, vertrouwen en creativiteit? En hoe kunnen we meer denken in mogelijkheden? Het zijn onderwerpen waar Paul Smit je in volle vaart in meeneemt. Dit is de perfecte afterlunchdipkiller op jouw congres of evenement!

event inspiration | gespot | paul smit | Paul-Smit-Download-4-1500x998

Alsjeblieft, praktische handvatten voor jou en je collega’s

Zit je midden in een verandertraject? Dan kan een training, tussen de 1 en 4 uur, weleens de perfecte activiteit voor jou en je collega’s zijn. Hier ga je nog meer de diepte in. Paul laat je zien waarom onze pogingen om te veranderen zo vaak mislukken. En wat er dan voor nodig is om deze wél te laten slagen. Hij koppelt de nieuwste inzichten uit de neurowetenschap en psychologie aan menselijk gedrag en de werking van ons brein. Om die vervolgens tot praktische handvatten en actiepunten aan je voor te schotelen. Dit boeit niet alleen in het moment, hier kun je na afloop ook écht mee verder.

Beeld: Paul Smit