Meer actie in de vergaderpauze? HUP!

Meet je met je medevergaderaars en bouw je team door te sporten

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Vergaderen is natuurlijk topsport. Er zijn vergadertijgers die zo’n beetje 40 uur per week in marathonvergaderingen zitten. Maar leuk is anders. Gezond is het al helemaal niet, want in een meeting is beweging ver te zoeken. Hoog tijd om die lange sessies te onderbreken voor een échte sport. Dat kan bij HUP, het sportiefste hotel van Nederland, dat ook sportieve vergaderarrangementen aanbiedt. Dus als je bij je volgende vergadering je beste beentje voor wilt zetten, ren dan even met ons mee door al hun mogelijkheden. En misschien verander je het vergaderen zo van een prestigieuze topsport in een ontspannen teamsport. Daar wordt iedereen beter van!

Sporthotel HUP blinkt uit in vier takken: slapen, sporten, vergaderen en eten. En dan rekenen we spelen er nog niet eens bij; dat is voor de kids. Maar ja, misschien wil je je kinderen wel meenemen, die houden ook wel van een beetje beweging. En spelen zou er voor de volwassenen ook wel bij mogen staan, want de hotelinrichting barst van de speelse details, zoals basketbalnetjes boven de prullenbakken en een glijbaan naar de lobby.

Event Inspiration | Gespot |HUP-MEET-Lobby-Entree
Event Inspiration | Gespot | 1.1-HUP-Mierlo-CLUB-XXL-Binnenkomst

Een een-tweetje tussen sport en vergadering

Okee, even focus op dat vergaderen. Dat kan gewoon in een standaard kamer, maar ook rond de pingpongtafel, in de ballenbak of in een heus voetbalmuseum. Presentaties en pitches geef je gemakkelijk voor de tribune, dan kunnen je toeschouwers het goed zien. Of je doet een kick-off van je nieuwe project gewoon echt op de middenstip. Wil je een stapje verder gaan, omlijst dan de dag met een robbertje teambuilding, bijvoorbeeld door te gaan bowlen, tennissen of voetballen. Want waarom moeilijk doen met geforceerde teambuilding activiteiten als je gewoon kan gaan sporten? 

Event Inspiration | Gespot |HUP-MEET-TRIBUNE-zaal-5-6-v1
Event Inspiration | Gespot |HUP-Mierlo-Carlton-lobby-receptie-hello-you
Event Inspiration | Gespot |HUP-MEET-BOARDROOM-zaal-9

De derde helft bij HUP

Na het sporten en het vergaderen, heb je vast wel zin in een drankje of een hapje. Bierfans juichen het vast toe dat HUP zijn eigen bier brouwt, luisterend naar de toepasselijke naam HUP HOP. Daarnaast heeft de Sports Bar een uitgebreide menukaart met allerlei drankjes en hapjes. Je kan de maaltijd ook naar de derde helft toe laten komen door op de bowlingbaan te gaan barbecuen. Wie moe is geworden van al die actie, kan natuurlijk ook blijven slapen. Om de volgende dag weer gebruik te maken van de sportschool, de sauna, het zwembad of de minigolfbaan. Zo duurt de derde helft zo lang als je zelf wilt!

event inspiration | gespot | hup

Beeld: HUP