Peter Hinssen: een van de grootste sprekers over disruptieve innovatie

Binnen en (ver) buiten onze landsgrenzen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
peter hinssen - spreker - innovatie - congres

Disruptieve innovatie, leiderschap en de impact van het digitale tijdperk op maatschappij en bedrijfsleven. Het zijn grote thema’s die Peter Hinssen’s pakkie an zijn. Deze serial entrepreneur, auteur, adviseur en keynote speaker mag niet op jouw sprekerslijstje ontbreken als een van deze onderwerpen hoog op je (bedrijfs)agenda staan.

De Belgische Hinssen staat op vele podia in binnen- en buitenland en deelde zijn inzichten met onder meer Apple, PayPal en MasterCard.

LEES MEER: Dompel je brein onder tijdens een lezing van Erik Scherder

Door de wol geverfd

Grote jongens ja, dat kun je wel stellen. Het is ook niet zo gek als je weet waar hij vandaan komt. Van kleins af aan was Peter al gefascineerd door computers en technologie. Meer dan vijftien jaar in zijn volwassen leven zette Peter tech start-ups op. Met groot succes, want meerdere bedrijven werden al snel overgenomen door verschillende big fish. Daarnaast is hij medeoprichter van Nexxworks, een bedrijf dat helpt om organisaties te laten overleven, en werkt hij nauw samen met bedrijven die begrijpen hoe de digitalisering hele industrieën en businessmodellen heeft veranderd. En alsof dat nog niet genoeg is, doceert Hinssen op diverse gerenommeerde business schools en heeft hij meerdere business bestsellers op zijn naam staan. Je voelt ‘m al, hѐ? Deze man is een door de wol geverfde vakman.

Iets teruggeven

Omdat Peter zijn opgedane ervaring wil delen, staat hij op het podium. Hij spreekt in het Nederlands of Engels. Zijn perspectief op de snel veranderende wereld en de bijkomende kansen en uitdagingen moet je een keer gehoord hebben. En daar hoef je geen grote jongen voor te zijn.

Beeld: copyright Rob Clayton