Bij Garagemassage staan ze klaar voor een grote beurt

Even jouw lege accu opladen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
garagemassage - festival - medewerks - relax - event - 2

Beauty streets zijn een bekend fenomeen op bedrijfsfeesten. Het is de plek waar voornamelijk dames zich laten vertroetelen. De nagels gelakt, het haar gestyled, visagie gedaan of een totale make over gehad. Ze staan ervoor in de rij. Maar de mannen dan? Waar worden die verwend? 

Gelukkig is daar Garagemassage. Een plek waar mannen (maar uiteraard ook niet-hokjes-denkende personen) helemaal total loss kunnen gaan; letterlijk, want na deze massage sta je binnen de kortste keren weer te shinen op de dansvloer.

LEES OOK: Gekke op maat gemaakte eventattracties

Anders dan anders massage op personeelsfeest

Geen traditionele massagestoelen of massagetafels, maar motoren, achterbanken en kofferbakken. Ja echt! Wat wel gebleven is zijn de gediplomeerde fysiotherapeuten. Maar met een twist. Verkleed als heuse automonteurs wordt ‘de klant’ verbaal behandeld alsof zij een auto is die wordt opgelapt. Na afloop krijg je zelfs een keuringsrapport mee.

Niet alleen de massage is in stijl; ook de inrichting is doordrenkt met attributen en conceptuele (platte) tekstborden. Die volledig op maat worden aangepast afhankelijk van het thema of concept van de feestavond. Zie je binnenkort op jouw event deze Garagemassage in de beauty street?

garagemassage - festival - medewerks - relax - event - 1
garagemassage - festival - medewerks - relax - event - 3

Beeld: INB Theater