Bij IJver bouwen ze keihard aan hun loodsbar

Binnen of buiten, wijn of bier, op de NDSM kan het straks allemaal

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Midden in de monumentale Scheepsbouwloods bouwen de jongens van IJver aan hun nieuwe industriële bar (edit: begin augustus is IJver open gegaan voor business!). De sfeervol ingerichte binnenruimte bedraagt wel 600 vierkante meter. Er komt niet alleen een groot buitenterras, maar ook een flink terras in de loods zelf. Bij IJver is het dus eigenlijk altijd mooi weer!

event inspiration | ijver-1

Vier vragen zorgen voor je favo-biertje

Wat er niet aan regen valt, vloeit wel rijkelijk aan bier. Want met 34 tapkranen in de bar en nog veel meer flessen op voorraad speelt bier bij IJver de hoofdrol. Dat is wel heel veel keus! Zie je even door de bieren het bos niet meer? Laat je dan van de koelkast naar de coole muur sturen, waar je aan de hand van 4 vragen je favoriete biersmaak kunt achterhalen. Zelfs in het restaurant, dat steengoed eten gaat serveren voor ontbijt, lunch en diner, staat bier veelvuldig als ingrediënt op het menu, of als suggestie bij de gerechten. En wie liever wijn drinkt, hoeft zich geen zorgen te maken: IJver is meer dan alleen een bierzaak. Er komt een uitgebreide wijnkaart met een uitstekende selectie. Lekker allemaal!

IJver, live

Wie IJver als locatie af wil huren voor een vergadering of een bedrijfsfeest, kan verschillende ruimtes reserveren van 5 tot 500 man. Boven komt er een ruimte voor 120 personen die te huur is voor privé doeleinden. Het duurt nog even voor je er terecht kunt, want de bouw is nog in volle gang. Ben je benieuwd en wil je alvast een kijkje nemen? Hieronder kan je de bouw live volgen. Zie je de verhuiswagens, klim dan in de telefoon zodat je als eerst een boeking kunt plaatsen voor de nu-al-nieuwe-hotspot van Amsterdam!

Beeld: IJver