Fou De Boules biedt entertainment in Zuid-Franse sfeer

Let the Jeu de Boules roll

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Wat is er gezelliger dan samen met je collega’s of vrienden een potje Jeu de Boules (ook wel Petanque) te spelen? Het is een toegankelijk spel waar iedereen aan kan deelnemen. Geen conditie of big brains nodig, echt even zorgeloos een boule plezier maken. Zo kun je het perfect inzetten als entertainment voor jouw event.

Kom in een ontspannen vibe met de mobiele Jeu de Boules banen van Fou De Boules. Ze hebben alle tools in huis om een Zuid-Franse zomerse sfeer aan jouw event te geven.

Ontspannen sfeer

In 2020 richtte Johan Bommerez Fou De Boules op om op een laagdrempelige manier mensen samen te brengen. Jeu de Boules is een rustig spel waarbij iedereen in een goede stemming komt. Het gooien van een balletje is perfect te combineren met een gezellig praatje en een lekker drankje. Ideaal om in te zetten op een evenement!

Niet spelen, maar wel mee juichen? Daar is over nagedacht! Ook voor toeschouwers is het toegankelijk. Er wordt namelijk altijd gespeeld met zilveren en zwarte ballen en scoreborden. Hierdoor kunnen omstanders zonder het volledige spel te kijken meteen zien hoe het ervoor staat. Is dat niet makkelijk?!

FOU DE BOULES - set
Fou De Boules - scorebord met jeu de boules baan
Fou De Boules - binnenbaan Jeu de boules
Fou De Boules - petanque banen
FOU DE BOULES - Jeu de Boules baan

Franse vibe

Als je denkt dat ze alleen de Petanquebanen verzorgen heb je het mis. Om de volledige beleving van de Zuid-Franse en zomerse sfeer mee te geven is er bijpassende decoratie. Denk aan een caravan, een marktkraampje of schattige bistrostoelen, maar dat was het nog niet! Als kers op de taart is er een afspeellijst beschikbaar die iedereen nog meer meeneemt in de vibe.

Ben je super fanatiek? Dan kan je er voor kiezen om een toernooi te spelen. Dit kan goed werken als een teambuilding uitje. Hiervoor wordt een schema bedacht en strijd je tegen elkaar. Daarbij komt er een begeleider mee om alles te regelen. Uiteraard helemaal in thema. Fou de Boules is gevestigd in België, maar brengen maar al te graag de Zuid-Franse sfeer naar Nederland.

FOU DE BOULES - fiets
FOU DE BOULES - jeu de boule ballen

Beeld: Fou De Boules