FLASHBACK FRIDAY: Maar dokter, wat doet u nu (met die wijn)?

Een creatieve wijnbeleving

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
wijn in zakker - wijn flessen- drank - horeca - catering - meisjes van de wijn - 3 (1)

In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Meisjes van de Wijn. (origineel artikel 23 oktober 2019).

Wij houden van creatieve cateringconcepten. Komt daar ook nog eens alcohol bij kijken, dan kan je ons wegdragen. We kwamen op een event deze verrassende presentatievorm tegen en wilden meteen het doktersrecept.

Want wijn proeven is leuk, maar dat kan toch wel wat origineler dan die meneer of mevrouw die van achter een tafel vol netjes uitgelijnde flessen wijn de glazen uitserveert?! 

wijn in zakker - wijn flessen- drank - horeca - catering - meisjes van de wijn - 1
wijn in zakker - wijn flessen- drank - horeca - catering - meisjes van de wijn - 5

Diagnose druivensap tijdens medisch congres

Eens per twee jaar wordt het Nationaal Co-assistenten Congres georganiseerd. Deze bijeenkomst telt meer dan 1.000 toekomstige artsen die zich onderdompelen in een dag vol lezingen, workshops, een carrièrebeurs en… een grote wijnproeverij verzorgd door De Meisjes van de Wijn. Yep, we schreven een tijd terug al over hun interactieve tafels, maar ja, ze hebben gewoon gave concepten die het delen absoluut waard zijn!

Hoe origineel is namelijk deze op het congres gethematiseerde wijnproeverij. Niet uit de fles, maar uit het infuus. Ja echt! Daarin geen bloedgroepen, maar rode Bordeaux-wijnen. Aftappen en proeven maar.

Wil je je smaakpapillen liever op een andere manier kietelen, pak dan één van de doktersspuiten, gevuld met bijzondere witte wijnen en geserveerd vanaf dampend droogijs.

We vinden het geweldig dat de ‘standaard’ wijnproeverij is doorvertaald naar een ervaring die perfect aansluit bij het event. Wat dat betreft zijn we benieuwd naar wat andere cateraars in de keuken aan het bereiden zijn qua bijzondere op maat concepten. Verras ons!

wijn in zakker - wijn flessen- drank - horeca - catering - meisjes van de wijn - 2
wijn in zakker - wijn flessen- drank - horeca - catering - meisjes van de wijn - 4

Beeld: Meisjes van de Wijn