Food & Drinks

“Er is niemand meer ervaren in het maken van cocktails dan wij” (Berry Burgemeester, Fabulous Shakerboys)

20 jaar high service cocktailbeleving

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Dit jaar bestaat Fabulous Shakerboys (als onderdeel van Fabulous Agency) twintig jaar. Dat betekent twee decennia aan highservice cocktail beleving. “Weer zo’n cocktailbedrijf?” Nee! De ‘shakerboys’ beheersen het vakmanschap tot in de finesse. Gecombineerd met complete ontzorging, maatwerk en de beste ingrediënten is één ding zeker. This experience is fabulous!

Wij vroegen Berry Burgemeester, partner binnen Fabulous Agency, naar zijn ervaringen van de afgelopen twintig jaar en merkte dat het een mix van belevingen was.

Bekend om het Fabulous-randje

“Bas, ik heb Roy [Willem Alfred Meijer zu Schlochtern] ook gevraagd erbij te zitten. Hij is het brein achter onze cocktails en de manier waarop we het bereiden.” Roy vult aan “Ik ben al heel lang bartender en in die hoedanigheid heb ik het personeel van grote jachten, vijf sterren hotels etcetera over de hele wereld getraind. De laatste tien jaar werk ik bij Fabulous en zorg ik dat we elke keer een onvergetelijke high end cocktail ervaring verzorgen.”

Die beleving gaat heel ver. Al het personeel is uiterst bedreven en werkt dagelijks achter de bar. Ze hebben daarnaast allemaal het Fabulous-randje, wat staat voor de enorme gedrevenheid en het specialisme waarvoor gezorgd wordt door recruitment, training en begeleiding. Daardoor werken ze super zelfstandig en zijn ze een verademing voor jou als opdrachtgever. Ontzorging is key. “Iedereen kan een Pornstar Martini maken, maar dat hospitality-gedeelte heeft niemand op dit niveau,” aldus Berry.

Fabulous Shakerboys - cocktails - bartender
Fabulous Shakerboys - cocktails - bartender - foto's WeddingStudios
Fabulous Shakerboys - cocktails - bartender - foto's WeddingStudios
Fabulous Shakerboys - cocktails - bartender
Fabulous Shakerboys - cocktails - bartender - foto's WeddingStudios

Alleen het allerbeste

De kwaliteit van de cocktail blijft altijd bovenaan staan. Dat betekent dat er alleen premium merken worden gebruikt en dat de garnering veel verder gaat dan het blokje ijs en het limoentje. “We drogen ons eigen fruit, maken onze eigen siropen en het ijs is double frozen in onze eigen ijsmachine voor een echt ijskoude cocktail die minder verwatert,” vertelt Roy.

Fabulous Shakerboys - cocktails - bartender
Fabulous Shakerboys - cocktails - bartender

Memorabel maatwerk

Fabulous Shakerboys kan je voor elk event inzetten waar je een premium cocktailervaring wilt bieden. Maar geef je de ruimte voor maatwerk, dan gaat het team graag voor je los in hun creativiteit. Zo plaatsten ze ooit eens een cocktailbar in Breaking Bad-stijl. Compleet met bartenders in witte jassen en veiligheidsbrillen inclusief vuur, rook en blauwe Heisenberg-cocktails in reageerbuisjes. Of wat te denken van het event in Las Vegas-stijl waar op maat gemaakte speelkaarten als onderzetter werden gebruikt, eetbare fishes als garnering dienden en bladgoud in het drankje was verwerkt.

Of je nou kiest voor een op maat concept of voor een standaard-cocktailbar; één ding is zeker, er is niets standaards aan de high service cocktailbeleving van Fabulous Shakerboys!

Fabulous Shakerboys - cocktails - bartender

Beeld: Fabulous Shakerboys en WeddingStudios