Venues

Events rondom gemeenteraadsverkiezingen tonen de stem van TivoliVredenburg

Deze locatie staat open!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

TivoliVredenburg is typisch zo’n plek waar we graag komen. Het gebouw ziet er tof uit, de ligging is gunstig en de mogelijkheden zijn eindeloos. En dan hebben we het nog niet eens over de visie en kunde van het team wat erachter zit. Het is namelijk het eventteam én alle bijbehorende disciplines die zorgen dat jouw zakelijke event onvergetelijk wordt.

Dit team staat met een open mind open voor alle type aanvragen, zowel zakelijke als feestelijke events. Een goed voorbeeld van de kracht van TivoliVredenburg zijn de vier evenementen die rondom de gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden.

Dé plek voor Utrecht en daarbuiten

In de afgelopen dagen vonden Het Evenementendebat, Het Grote Lijsttrekkersdebat, De Uitslagenavond en een meet-up event van Groen Links plaats. Gemene deler; de Utrechtse gemeenteraadsverkiezingen.

Het mooie is dat TivoliVredenburg door deze programmering bewijst de plek te zijn waar een podium wordt geboden, waar het woord wordt gevoerd en waar het publiek wordt gevonden én gehoord. Zoals Menno Tielemans, teamleider Sales, aangeeft: “Het klinkt een beetje cheesy, maar we zijn de huiskamer van de stad. Daarmee staan we open voor alle type aanvragen; we zijn een plek voor hoor en wederhoor. We bieden een podium voor alle geluiden uit de samenleving.”

Verkiezingsdebat NOS
Team TivoliVredenburg 2022
Gault Millaut - Sharon Dijksma in TivoliVredenburg
TivoliVredenburg - Rabo open Stage gemeenteraadsverkiezingen debat 20220314

Open voor zakelijke events

Deze vier events zijn slechts enkele voorbeelden van de ruim 1.800 (!) producties die TivoliVredenburg jaarlijks programmeert. Dit zorgt ervoor dat de locatie op alle gebieden expertise in huis heeft, zoals regiewerk, horeca, AV en logistiek.

Die kennis deelt het eventteam graag met zakelijke opdrachtgevers. Want zet je het programma op het podium of in de zaal tussen de mensen? Ga je met een livestream uit van één of meerdere camera’s. En welke catering past het beste bij het type doelgroep? Bij TivoliVredenburg hebben ze letterlijk al duizenden keren met dat bijltje gehakt. “We zijn graag partner van de opdrachtgever en helpen waar gewenst. Dus kom maar op met die aanvragen,” aldus Menno.

TivoliVredenburg - Vereniging evenementen utrecht Evenementen debat 20220228

Altijd aansluiten bij de behoeftes

Sinds de opening van TivoliVredenburg wordt er altijd gekeken waar de behoeftes van de doelgroepen liggen en waar het mogelijk is te innoveren. De laatste twee ontwikkelingen zijn de verbouwde Rabo Open Stage (met nu een vast podium geïntegreerd in de omgeving en vaste trussen die op kunstzinnige wijze zijn vormgegeven) en de vorig jaar geopende podcaststudio ‘Studio Pandora’ waarmee de locatie toont dat de programmering ook digitaal wordt ontsloten.

Wil je jouw mond laten openvallen, ga dan eens op locatiebezoek. Wedden dat het een openbaring is?!

Beeld: TivoliVredenburg, Gault Millaut en Stefan Heijdendael