branchenieuws

Winnaars MeetingReview Provincie Awards 2024 bekend gemaakt

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
MeetingReview-Provinice-Awards-2024-Uitlslag

Elk jaar op 1 september maakt online review platform voor de vergader- en evenementenbranche MeetingReview de winnende locaties bekend van de Nederlandse Provincie Awards.

De beste drie locaties in elk van de vijf categorieën ontvangen een mediapakket met o.a. een plaquette. De totstandkoming van deze prijs is op basis van de reviews op Meetingreview. Locaties zijn partner van MeetingReview en verzamelen reviews.

Natuurlijk zijn we ontzettend trots op onze partners die in de prijzen zijn gevallen. Buitenplaats Kameryck en Postillion Hotel Utrecht Bunnik gingen er met een prijs vandoor in de provincie Utrecht. Louwman Museum, Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag en Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal pakten een mooie plek in de categorie Zuid Holland. In Noord-Brabant viel Chassé Theater in de prijzen, in Gelderland Congrescentrum Orpheus en in Overijssel kwam Postillion Hotel Deventer als een van de winnaars uit de bus. Gefeliciteerd! Benieuwd welke locaties er nog meer allemaal in de prijzen zijn gevallen? Check dan het complete overzicht van de winnaars.