Congrescentrum Orpheus

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Congrescentrum Orpheus: ontdek de kracht van aandacht

Alle ruimte voor je congres, 1001 mogelijkheden en alle aandacht voor jou als opdrachtgever. Wij zijn, net als loyale opdrachtgevers, niet voor niets fan van Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn! Het moderne pand is voorzien van alle comfort, het team heeft steeds jouw eventdoel voor ogen en zet vol in op flexibiliteit en duurzaamheid.

Na de vernieuwing van het interieur, is Congrescentrum Orpheus aantrekkelijker dan ooit. De moderne, lichte en kleurrijke inrichting knipoogt naar de sixties en het Grand Café is met haar marmer- en glastinten nog even tijdloos als voorheen. Gordijnen met berkenbomen, foto’s van natuurschoon in de multifunctionele ruimtes en op de verplaatsbare barren herinneren je eraan dat je hier op nog geen steenworp van de Veluwe vertoeft. Wauw!

Congrescentrum Orpheus - KvK Event - theater - venue - events - congres - optreden - podium
Orpheus - Entree west - theater - venue - events - congres - optreden - podium
Congrescentrum Orpheus - Bijvoet & Holt Foyer - theater - venue - events - congres - optreden - podium

Helder doel voor ogen

De drie speerpunten van het multifunctionele theater in Apeldoorn zijn aandacht, flexibiliteit en duurzaamheid. Omdat die termen voor iedereen net iets anders kunnen betekenen, zijn ze altijd onderwerp van gesprek. Zo kan een opdrachtgever zelf de focus en de invulling ervan bepalen. Uiteraard heeft Congrescentrum Orpheus ook haar eigen visie op haar kernwaarden en die ziet er als volgt uit:

Aandacht

Het ervaren team van Orpheus stelt altijd het doel van de opdrachtgever voorop. Hier vragen ze niet hoeveel zalen je nodig hebt of wat je wilt qua catering, maar duiken ze de diepte in. Wat wil je bereiken met je congres en hoe kunnen we dat bewerkstelligen? Of: wat houdt duurzaamheid in en hoe wil je dat uitdragen? Je wordt aan het denken gezet en geïnspireerd, hebt nauw contact met je eventmanager en na afloop wordt er uitvoerig geëvalueerd. Met deze oprechte aandacht wordt elk event een succes!

Congrescentrum Orpheus - Hanoszaal - theater - venue - events - congres - optreden - podium

Flexibiliteit

Dat succes is mede te danken aan de flexibiliteit van Orpheus. Dat deze locatie primair een theater is, is alleen maar een pre op het gebied van comfort. Elke zaal heeft zo zijn eigen identiteit en met een creatieve blik op de programmering kun je in 8 subzalen prima 21 workshops organiseren. Ook kan de theaterzaal op vlakke vloer-stand, waardoor je een waanzinnig podium voor je bedrijfsfeest creëert. Daarover gesproken: ook op het podium kunnen je gasten terecht. Dát geeft nog eens een andere blik op zaken!

Congrescentrum Orpheus - Bijvoet & Holt Foyer - theater - venue - events - congres - optreden - podium

Duurzaamheid

Congrescentrum Orpheus is voor een groot deel gevestigd in een monumentaal pand en zal daarom nooit 100% circulair kunnen worden. Dat weerhoudt het Gelderse theater er niet van om zo duurzaam mogelijk te zijn. Materialen worden hergebruikt, overal brandt LED-verlichting en het restaurant draait volledig op zonne-energie. Ook tijdens evenementen wordt meegedacht in de vorm van recyclebare disposables en watertaps. Samen met opdrachtgevers wordt gestreefd naar no waste en lokale varkensboeren zijn hiervoor een natuurlijk back-up plan.

Online event in de Rabobankzaal Congrescentrum Orpheus

Stiekem heel dichtbij

Mocht je nog steeds denken: Apeldoorn, dat is toch helemaal in Oost-Nederland? Pak dan gauw even Google Maps erbij. Je ziet dan dat deze toplocatie stiekem super centraal in Nederland ligt. Honderden bezoekers kunnen onbezorgd hun auto parkeren in de Orpheus-parkeergarage, vanaf het station is het een heerlijke korte wandeling door het bruisende centrum en anders is er ook nog een bushalte voor de deur. Voilà!

Wij zijn al overtuigd, maar mocht je toch nog twijfelen… sla er dan gerust Meetingreview op na. Ook daar is iedereen overtuigd dat bij Congrescentrum Orpheus alles bijdraagt aan een geslaagd event.

ZALEN (5)
Hanoszaal
 • Oppervlakte 450m2
1286
Rabobankzaal
 • Oppervlakte 180m2
690
1000
350
Altioszaal
 • Oppervlakte 240m2
250
400
200
8 Multifunctionele zalen
 • Oppervlakte 40-103m2
160
6 Foyers
 • Oppervlakte 250-575m2
2250
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Modern pand, voorzien van alle comfort en techniek
 • Diverse zalen, foyers en break-out ruimtes
 • Centraal in Midden-Nederland
 • Flexibel, duurzaam en aandacht voor eventdoel

Eigenschappen

 • Ligging
  Centraal Landelijk
 • Bereikbaarheid
  Nabij treinstation Nabij snelweg Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen parkeergelegenheid
 • Faciliteiten
  Catering Bar Geluidsinstallatie Garderobe Toiletten Invalidentoegankelijk Ruimtes voor breakout sessies Audio visuele middelen Exclusiviteit mogelijk WIFI Binnenruimte Airconditioning Theater
 • Geschikt voor
  Workshop Brainstormsessie Congres Diner Festival Gala & Awardshow Kick-off Productpresentatie Relatie Evenement Bedrijfsborrel Training Bedrijfsfeest Vergadering Beurs & Expositie

Locatie Congrescentrum Orpheus

Branchenieuws van Congrescentrum Orpheus

 • Midwinter Marathon Apeldoorn

  Congrescentrum Orpheus al 16 jaar partner van Midwinter Marathon Apeldoorn

  13 juni 2023
 • Congrescentrum Orpheus - ervaar de kracht van aandacht - theater - venue - events - congres - optreden - podium

  Nationaal Warmte Congres in Congrescentrum Orpheus

  6 juni 2023