branchenieuws

Beurs van Berlage en Digital agency Endeavour gaan samenwerking aan

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
V.l.n.r. Tessa Visser (Beurs van Berlage), Jeroen Rutte (Endeavour), Willemijn de Vet (Beurs van Berlage), Eva Hiensch (Endeavour) bij Beurs van Berlage

Het betreft een driejarige samenwerking waarbij Endeavour strategisch en uitvoerend de Beurs van Berlage internationaal verder op de kaart gaat zetten. In de samenwerking wordt tevens de eigen horecagelegenheid Bistro Berlage meegenomen.

Als internationale evenementenlocatie wil Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage zich verder profileren tussen andere wereldsteden als Parijs, Barcelona of Praag. Enerzijds door haar expertise, full-service dienstverlening en prachtige locatie onder de aandacht te brengen van congres organisatoren, anderzijds door zich beter te profileren als thought leader op het gebied van events en congressen via waardevolle content.

Endeavour levert meerdere digital expertises om de internationale groei te verwezenlijken, en realiseert met haar Orchestrated Digital Marketing propositie dat de Beurs van Berlage in dit proces ontzorgt wordt. Het digital agency neemt o.a. social media, online advertising, email, search, marketing automation en website optimalisatie voor haar rekening, en start met strategie om het geheel naadloos bij elkaar te brengen in één effectieve digitale aanpak.