branchenieuws

EventSummit pakt uit met feestelijk programma voor 15e verjaardag

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
BFoto_EventSummit_lichtgevende letters

Donderdag 9 maart vindt alweer de 15e editie plaats van EventSummit, de beurs voor de hele festival – en evenementenbranche. Met 400 exposanten en naar verwachting meer dan 3000 bezoekers belooft het weer een feestje te worden.

De beurs is te bezoeken op 9 maart van 10:30-17:30 uur. Daarna begint de borrel met aansluitend een jubileumfeest met Live Jukebox, DJ Timm United en niemand minder dan Dries Roelvink. Zoals ieder jaar besteed de organisatie in samenwerking met Quality Bookings, DeSpreker.nl en Sprekershuys veel aandacht aan het sprekersprogramma. Dit jaar komen o.a. Won Yip, Ron Blaauw, Niek van den Adel, en Talitha Muusse spreken. Benieuwd welke sprekers nog meer komen? Check dan het programma.

Naast het zakelijke netwerken is er ook heel veel ruimte voor fun tijdens EventSummit. De Camperbazen en Feestcaravans hebben ieder weer hun eigen festivalpleintje. Je kunt helemaal los met VR, F1 Simulatoren, de nieuwste fotobelevenissen en niet te vergeten een reuze Pacmanspel van 11 bij 13 meter. Ben jij live het spookje of de happert?

Uiteraard staat Event Inspiration er ook met een eigen plein, achter de informatiebalie vlakbij de ingang. Tussen 16:00-17:30 uur gaat in onze stand de pre-borrel plaatsvinden, dus kom gezellig langs voor een (alcoholvrij) drankje bij de Nix & Nix bar in onze stand. Bestel nu een kosteloos toegangsticket voor EventSummit.