branchenieuws

Camperbaas lanceert de Kroegkeet

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Camperbaas-lanceert-de-Kroegkeet-by-MichielTon

Kopers krijgen een hergebruikte schaftkeet die geheel naar eigen smaak is omgebouwd tot eigen café dat ze vervolgens kunnen neerzetten op een locatie naar keuze. Het biedt uitkomst voor iedereen die droomt van zijn eigen café, maar voor wie het uitbaten van vastgoed te duur of te onpraktisch is.

Met de Kroegkeet krijgen oude bouwketen en afgedankte bouwmaterialen een nieuw leven als op maat gemaakt café dat zowel binnen als buiten kan staan. De koper kan zijn droomcafé vervolgens laten uitkomen waar hij maar wil, want de Kroegkeet is gewoon verplaatsbaar met een B rijbewijs.

Het concept van De Kroegkeet kwam tot stand in samenwerking met het wereldberoemde Jordanese Café Nol. Bauke van Harskamp, mede-initiatiefnemer van De Kroegkeet, licht toe: “In overleg met Café Nol bouwden wij een mobiele replica van hun kroeg, Café Rol. Doordat er opeens heel veel aanvragen binnenkwamen, realiseerden we ons dat er een B2B-markt bestaat voor op maat gemaakte, verplaatsbare cafés. Toen onze hele straat het WK in onze Kroegkeet kwam kijken, waren wij verkocht en besloten we De Kroegkeet ook aan particulieren beschikbaar te stellen.”

Check de Kroegkeet op de site van Camperbaas of kom hem met eigen ogen bewonderen op de Horecava deze week.

Beeld: Michiel Ton