Quality Bookings gaat vol voor de relatie met sprekers én opdrachtgevers

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Quality Bookings - Robert en Otto de Vries

Quality Bookings wordt als sprekersbureau geroemd om de haast familiaire werkwijze. Er wordt veel tijd geïnvesteerd in het relatiebeheer en dat ervaar je doordat je volledig aan de hand wordt meegenomen door het boekingsproces. Hoe fijn!

Dat waarderen niet alleen opdrachtgevers, maar ook de sprekers en daar heb jij weer profijt van want hierdoor heeft een grote groep interessante ‘sprekers van de toekomst’ zich aan dit bureau verbonden!

Volledige ontzorging in boekingsproces

Waar bij sommige sprekersbureaus nog wel eens het gevoel ontstaat dat je blij mag zijn dat je bij hen een spreker boekt, overheerst bij Quality Bookings het tegenovergestelde gevoel. Ze vinden het tof dat je belt en doen er alles aan om je te helpen. Niet enkel ‘tot de handtekening en het geld binnen is’, maar juist ook daarna. Dat ervaar je in het doorvragen tijdens de zoektocht naar de juiste spreker, de proactieve benadering bij het voorgesprek met de spreker, maar ook door de uiteindelijke uitvoer perfect te laten verlopen.

De grootste familie…

Die werkwijze vindt al plaats sinds de oprichting, ruim 22 jaar geleden. Logisch ook als je beseft dat Robert en Otto de Vries, zoon en vader, het bureau samen zijn gestart. Dat gevoel van 100% samen ervoor gaan zit doordrenkt in het DNA van het bedrijf.

Geen ‘geroep hoog van de toren’, maar opdrachtgevers echt willen helpen. Het is vast die reden dat er nog nooit iemand ontslag heeft genomen. Dat plezier is niet alleen voelbaar bij het team, maar ook bij de sprekers. Niet voor niets dat veel grote namen in de sprekersmarkt zich exclusief aan Quality Bookings verbinden.

Merken bouwen

Dat komt ook omdat eigenaar Robert zijn kracht heeft gevonden in het bouwen van merken rondom sprekers. “Ik kan ze goed helpen om met een marketingplan een stip op de horizon te plaatsen. Wij zijn het enige bureau die dat doet en daardoor weten we perfect welke spreker op welk event past.” De tagline ‘Sprekers van de toekomst’ past dan ook als gegoten bij dit bureau.

Het is die ondernemersgeest (Robert heeft naast Quality Bookings nog meer succesvolle bedrijven) gecombineerd met de ‘niet lullen, maar poetsen’-servicegerichtheid die voor de hoge kwaliteit zorgt bij Quality Bookings!

Kenmerken

 • Groot aanbod aan exclusieve sprekers
 • Sterke service tijdens hele boekingsproces
 • Familiaire benadering opdrachtgevers

Branchenieuws van Quality Bookings

 • Microfoon met roze achtergrond

  Quality Bookings organiseert The Future of Speaking Masterclass

  16 augustus 2023
 • NFT wordt de toekomst voor festivals

  Quality Bookings neemt je mee in de wereld van NFT’s en Metaverse

  25 maart 2022