Talitha Muusse

Energieke Millenial Expert met een sterke visie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Spreker Talitha Muusse - www.fotofocus.nl-Jack Tillmanns-13

Talitha Muusse is een energieke spreker, dagvoorzitter en ondernemer. Zij adviseert bedrijven en spreekt op evenementen en congressen over de grote maatschappelijke thema’s van vandaag, zoals duurzaamheid, leiderschap, sociale innovatie, talentontwikkeling en de samenwerking met de jonge generatie. Ook is zij de drijvende kracht achter de Energieboot, Blikverruimers en Duurzame Jonge 100.

Haar ervaring: met duurzaamheid en impact ondernemen bij MVO Nederland waar ze zich met name bezighield met de onderwerpen sociale innovatie, duurzame arbeidsmarkt, energietransitie en circulaire economie. Momenteel is ze lid van de Raad van Toezicht en hiermee de jongste commissaris van Nederland.

Als ondernemer was Talitha een van de oprichters van de Duurzame Jonge 100: een platform voor jonge duurzame ondernemers en professionals. Ze richtte zich vervolgens op het helpen van bedrijven bij het ontwikkelen en uitdagen van jong talent door middel van duurzame innovatieprogramma’s als Future Policy Lab en de Energieboot. Recent lanceerde zij het bedrijf Blikverruimers: het eerste opleidingsprogramma in Nederland voor Young Professionals die toezichthouder of commissaris willen worden.

Net als veel van haar millennial generatiegenoten is Talitha ervaringsdeskundige in personal branding, wil ze honderd verschillende dingen tegelijk doen, gelooft ze in een duurzame samenleving en in de kracht van online, bottom up organiseren en communities bouwen!

Talitha is keynote-spreker namens haar generatie, de Millennials, dagvoorzitter & presentator. Klanten voor wie ze heeft gewerkt zijn onder andere: Ahold, Erasmus Universiteit, Achmea, Universiteit van Leiden, Prorail, Hanze Hoge School, AWVN, Student Hotel, Avans Hoge School, Rabobank en Schiphol.

Beeld: Jack Tillmanns-Foto Focus

Kenmerken

  • Duurzaamheid
  • Sociale innovatie
  • Talentontwikkeling
  • Samenwerking met de jonge generatie