Euro Events is de snelste en voordeligste op het gebied van polsbandjes en consumptiemunten

Marktleider word je niet zomaar!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Tyvek polsbandjes Euro Events

“We kunnen een miljoen polsbandjes per dag bedrukken.” Luuk Peeters, hoofd verkoop bij Euro Events, weet ons met zo’n uitspraak meteen op scherp te zetten. Het is duidelijk dat we hier met dé marktleider rondom polsbandjes, consumptiemunten en aanverwante zaken te maken hebben.

Dat betekent ook dat je bij Euro Events de ruimste keuze, de snelste levertijden en de meest voordelige prijzen krijgt. Klinkt als een promo, maar het is echt waar.

Van relatief klein tot super groot

Euro Events is toeleverancier voor de horeca en evenementenbranche. Ze zijn met name sterk in de verkoop van munten en polsbandjes. Maar daarnaast bieden ze ook totaaloplossingen. Wie zoal klant zijn? “Dat gaat van de ouders van een dochter die een Sweet Sixteen party organiseert tot complete dance events die alles nodig hebben qua betaal- en toegangssystemen. 

Dat betekent dus niet enkel de gedrukte munten, maar ook de muntwagen/ muntenkassa vanuit waar het verkocht wordt. En niet enkel de papieren of textiel-bezoekers bandjes, maar verzorging van de complete toegang stromen voor VIP, artiesten, guests, pers, camping en meer.

coolrec - munten - Euro Events Beeld Euro Events
folie munten verzameling - Euro Events Beeld Euro Events

Alles in eigen beheer

Waar andere organisaties in de Benelux afhankelijk zijn van toeleveranciers, heeft Euro Events alles in eigen beheer. Van ontwerpstudio tot drukmachines. Daardoor kan iedere aanvraag, hoe specifiek ook, volledig intern worden behandeld. Dat scheelt in de snelheid én in de kosten. Wat betreft Tyvek polsbandjes geldt: “vóór 12 uur ‘s middags besteld, is nog dezelfde dag verstuurd. Als je ‘s ochtends met spoed belt dat je nog 50.000 breekmunten voor je festival nodig hebt, dan zorgen we ervoor dat je die binnen 24 uur ontvangt.”

Afvalvrij produceren

“Het mooie van festivalmunten, is dat het geen wegwerpsysteem is. Men koopt de munten, maar levert ze ook weer in. Deze worden verzameld en na het event door ons vernietigd. Het gerecycled materiaal hergebruiken we. Zelfs het afval van de machines hergebruiken we, waardoor we afvalvrij produceren.” Wil je nog duurzamer gaan, dan kan je ook munten aanschaffen van gerecyclede koelkasten of van ‘bioplastic’. Die laatsten zijn gemaakt van aardappelzetmeel en binnen een jaar volledig biologisch afbreekbaar.

Euro Events Beeld Euro Events

Gebruiksvriendelijke webshop en online een eigen ontwerp maken

Euro Events hecht veel waarde aan hun gebruiksvriendelijke webshop waardoor websitebezoekers eenvoudig en duidelijk hun bestelling kunnen plaatsen. Door middel van de ontwerp editor op de website van Euro Events is het makkelijk en leuk om een eigen ontwerp te maken van een polsbandje of consumptiemunt. Bepaal zelf de indeling van het product; bijvoorbeeld een (zelf te uploaden) afbeelding of tekst of combinatie daarvan. Wil je een complexer ontwerp, dan kan de ontwerpstudio van Euro Events voor je los. Gegarandeerd een prachtig eindresultaat!

Kortom, organiseer je een event en heb je polsbandjes, consumptiemunten of aanverwante zaken nodig? Dan weet je waar je moet zijn…  bij Euro Events!