Euro Events

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Tyvek polsbandjes Euro Events

Euro Events is al geruime tijd een gevestigde naam in de evenementenbranche. Ze hebben zich door de jaren heen ontwikkeld tot een prominente aanbieder van toegangs- en betaalsystemen, naast een reeks andere essentiële benodigdheden voor evenementen. Dankzij hun eigen productielijn garanderen ze hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen.

Veilige polsbandjes voor eendaagse evenementen

Het assortiment omvat diverse soorten consumptiemunten en polsbandjes. Zo ook Tyvek polsbandjes. De Tyvek polsbandjes zijn zeer geschikt voor eendaagse evenementen en lenen zich goed voor gebruik als toegangscontrole. Het is mogelijk om deze polsbandjes te personaliseren met een zwarte of full-color opdruk en te voorzien van een eigen logo of uniek ontwerp.

Kenmerkend aan de polsbandjes is dat ze niet tot nauwelijks scheuren en slijten en daarnaast ook zeer fraudebestendig zijn. Wanneer de sluiting eenmaal losgemaakt is, kunnen ze niet opnieuw worden vastgemaakt, wat overdracht onmogelijk maakt. Van onbedrukte en standaard bedrukte polsbandjes tot volledig gepersonaliseerde Tyvek polsbandjes: Euro Events biedt verschillende soorten Tyvek polsbandjes aan, passend bij elk budget.

Polsbandjes - Euro Events
Polsbandjes Euro Events
Castlefest_polsbandjes Euro Events
Siliconen polsbandjes - Euro Events
Tyvek polsbandje - Euro Events

Ontwerp zelf

De gebruiksvriendelijke editor stelt je in staat eenvoudig een eigen ontwerp te maken van een polsbandje of consumptiemunt. De klant kan zelf de indeling van het product bepalen. Denk aan een afbeelding en tekst gecombineerd of alleen een afbeelding of tekst. Het is mogelijk om te kiezen uit meerdere lettertypes en afbeeldingen. Daarnaast biedt de editor je de mogelijkheid om een eigen afbeelding te uploaden.

Wanneer de editor niet voldoende opties biedt en een complexer ontwerp gewenst is, kun je een eigen ontwerp bij Euro Events aanleveren of laten maken door hun eigen ontwerpstudio.

Afbeelding Editor - polsbandje met Event Inspiration

Een duurzamer evenement met Euro Events

Bij Euro Events nemen ze duurzaamheid serieus. Ze gaan verder dan alleen het scheiden van afval; ze maken ook gebruik van groene energie en efficiënte luchtcirculatiesystemen.

Euro Events biedt een reeks duurzame producten aan die bijdragen aan een groener evenement. Hun recycle token is specifiek ontworpen om de hoeveelheid plastic afval op een evenement te verminderen. Ze hebben ook een verscheidenheid aan consumptiemunten die bijdragen aan milieuvriendelijke evenementen. De recycle munten zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic uit oude koelkasten. Daarnaast zijn hun bio munten en bio breekmunten gemaakt van aardappelzetmeel, wat ervoor zorgt dat ze volledig biologisch afbreekbaar zijn.

Buiten polsbandjes en consumptiemunten, is Euro Events ook het juiste adres voor promotieartikelen en wisselautomaten. Ze streven naar het leveren van hoge kwaliteit producten en diensten. Door hun eigen productielijn, kunnen ze hoge kwaliteit tegen een voordelige prijs leveren.

Duurzame consumptiemunten - Euro Events
coolrec - munten - Euro Events
Bio munten - Euro Events
Lanyards - Euro Events
Garderobenummer - Euro Events
Horeca artikelen - Euro Events
Recycle munten - Euro Events
Euro Events trailer
Beste kwaliteit munten - machine - Euro Events
breekmunten - Euro Events
breekmunten verzameling - Euro Events
folie munten verzameling - Euro Events
relief munt verzameling - Euro Events
totaal classic munten - Euro Events

Beeld: Euro Events

Kenmerken

  • Hoogste drukkwaliteit in de markt
  • Spoedlevering mogelijk
  • Eigen productielijn
  • Korte levertijden
  • Persoonlijk advies

Eigenschappen

  • Specialisme
    Munten en polsbandjes Toegangs- en betaalsystemen Totaalleverancier