Concept & Strategy

ENSLEY VAN DEN BERG is een persoonlijk consultancybureau met roots in de event- & incentive branche

Marketing & Consultancy in eigentijdse vorm

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
ENSLEY VAN DEN BERG is een persoonlijk consultancybureau met roots in de event- & incentive branche

ENSLEY VAN DEN BERG is een samentrekking van de twee eigenaren Paul Ensley en Kisa van den Berg. Laatstgenoemde is een bekende uit de branche – je kent haar ongetwijfeld als mede-eigenaresse van een Marketing & Sales bureau in de MICE markt. Na meer dan 20 jaar was het voor tijd om haar carrière een nieuwe impuls te geven. “Paul en ik hebben twee jaar de tijd genomen om met iets nieuws te komen.”

Inmiddels bestaat het bureau enkele maanden en zijn de eerste toffe samenwerkingen succesvol afgerond. Hoe dat komt? Door hun persoonlijke aanpak en liefde voor maatschappelijke initiatieven. Wij gingen digitaal het gesprek aan en Zoomden in op wat ENSLEY VAN DEN BERG zo onderscheidend maakt.

Liefde, aandacht en aanmoediging

Nadat Kisa haar aandelen verkocht, was het tijd voor wat anders. “Er kwam een lodge in Oeganda op ons pad die drie maanden gemanaged moest worden door een echtpaar met als doel meer bezoekers aan te trekken. Die uitdaging pakten we met beide handen aan. Met liefde, aandacht en de juiste aanmoediging hebben we stappen gezet en van de lodge weer een succes gemaakt. Dat was voor ons het bewijs dat onze menselijke aanpak overal werkt om tot oplossingen te komen”, aldus Kisa.

“Eenmaal terug in Nederland vroeg een zakenrelatie van Paul om te helpen met het opzetten van een duurzame marketplace Shop Like You Give A Damn. Mede door onze persoonlijke werkwijze, is dit bedrijf nu marktleider in Europa. Vanuit die fundamenten is ENSLEY VAN DEN BERG geboren,” vult Paul aan.

ENSLEY VAN DEN BERG is een persoonlijk consultancybureau met roots in de event- & incentive branche - het leeshuis

De passie voor het werk is meteen voelbaar

Dat het geen gewoon consultancybureau is, blijkt al vanaf de eerste minuut in de Zoom Call. Paul en Kisa hebben een duidelijke aantrekkingskracht. Richting elkaar, maar ook richting hun bedrijf. Vol passie delen ze wat ze voor organisaties willen betekenen. Paul: “We zijn geen coaches. Dat vind ik zo’n K-woord.” Kisa: “Als we in het product of de dienst geloven, dan gooien we alles in de strijd voor een fantastisch plan. Ik vanuit twintig jaar ervaring in sales & distributie en Paul vanuit zijn enorme kennis in strategie en merkbeleving.”

“In vijf stappen identificeren zij de belangrijkste gebieden waarop je je moet concentreren, wordt een plan voor verbeteringen opgesteld en de eerste pilot gelanceerd. Jij als opdrachtgever en wij als creative business guides gaan samen aan het succes werken. We komen niet halen, maar juist brengen. Daarin verschillen we volledig van de andere spelers in de traditionele marketing en consultancy markt.”

ENSLEY VAN DEN BERG is een persoonlijk consultancybureau met roots in de event- & incentive branche - oeganda

Ben jij de volgende?

In de afgelopen tijd heeft het duo hun tanden in verschillende vraagstukken kunnen zetten. Een reisorganisatie wilde een nieuw type toerist aantrekken en kreeg een website dat als een digitaal canvas de ziel van Amsterdam tot leven liet komen.

Het Leeshuis zocht hulp bij het terugbrengen van leesachterstand bij basisschoolkinderen en werd zo succesvol geholpen dat het initiatief nu ook naar middelbare scholen is overgewaaid.

En voor een accommodatie in Estland zijn nieuwe bedrijfsconcepten gecreëerd om er een duurzaam community center van te maken.

Werk jij voor een eventbureau dat zoekt naar een juiste positionering? Of voor een evenementenlocatie die snakt naar meer omzet? Of wil je een duurzaamheid slag slaan met jouw organisatie en zie je er als een berg tegenop? ENSLEY VAN DEN BERG gaat samen met jou naar de top! Reis af naar deze speciale pagina op hun website.

Beeld: ENSLEY VAN DEN BERG