Midden Nederland Hallen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
De Midden Nederland Hallen is een multifunctioneel evenementencomplex in Barneveld. Wat meteen opvalt als je binnenstapt is dat de locatie ruim en toch sfeervol is. Ideaal voor beurzen, congressen, (bedrijfs)evenementen en feesten waar je tot wel 5.000 gasten kunt ontvangen.

Multifunctionele evenementenlocatie in Midden Nederland

Het hypermoderne pand beschikt over diverse zalen en 20 subruimtes. In het auditorium (2.000 m²) creëer je met een podium, grote schermen en LED-verlichting een inspirerende congressetting. Next Qube (2500 m²) is geschikt voor een beurs en de subruimtes lenen zich perfect voor een brainstormsessie of workshop. De verschillende ruimtes en zalen zijn aan elkaar te koppelen, maar ook los te huur. Het totale vloeroppervlak bedraagt maar liefst 10.000 m²!

Midden Nederland Hallen - Next venue - Next Qube - eventlocatie - venue

Next Qube: een ready-to-go-setting voor jouw volgende evenement

Creëer blijvende herinneringen en ontgrendel nieuwe niveaus van fysieke, hybride en online evenementen. De kubusvormige ruimte bevat een verbluffend pakket aan technische faciliteiten voor bijvoorbeeld 4K-camera’s, mindblowing licht en geluid, drie grote schermen, een podium én software om jouw content online te delen.

Next Qube biedt ruimte voor 750 zitplaatsen. Denk je groter? Betrek dan het naastgelegen paviljoen erbij om hier een beursvloer, inspiratieplein of foodplaza te realiseren. Dit zorgt voor de ideale setting voor congressen, relatie events en personeelsbijeenkomsten, waarbij je zowel online en fysieke elementen kunt inzetten om interactie te creëren met het publiek.

Midden Nederland Hallen - Next venue - Next Qube - eventlocatie - venue

Duurzaam en veelzijdig

De Midden Nederland Hallen doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit. De ingrediënten voor de lunches, diners en hapjes die we klaarmaken kopen we vers in bij boeren uit de omgeving. Daarnaast is het complex zelf energieneutraal. Dit betekent dat het energieverbruik heel laag is: de stroom is afkomstig van de 1.650 zonnepanelen op het dak en we verwarmen en koelen de locatie met aardwarmte. Bovendien is de gehele locatie voorzien van LED-verlichting. Hiermee is het pand het eerste energieneutrale evenementencomplex van Nederland.

Midden Nederland Hallen - Next venue - Next Qube - eventlocatie - venue

Bereikbaarheid

De centrale ligging in het midden van Nederland is een groot pluspunt voor bezoekers. Vanaf de snelwegen A1 en A30 is het maar 2 minuten rijden tot de entree. Het ruime parkeerterrein beschikt over voldoende parkeerruimte en uiteraard over laadpalen voor elektrische auto’s.

Midden Nederland Hallen is onderdeel van Next Venue

Beeld: Midden Nederland Hallen

ZALEN (6)
Next Qube
800
Het Auditorium
2500
Klein-Auditorium
350
2 subruimtes 1e verdieping
80
Subruimte 1 (2e verdieping)
150
Subruimte 2 (2e verdieping)
25
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Eerste energieneutrale evenementencomplex van Nederland
 • Multifunctioneel evenementencomplex
 • Centrale ligging
 • Lokale catering

Eigenschappen

 • Ligging
  In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen parkeergelegenheid Nabij snelweg
 • Faciliteiten
  Airconditioning Audio visuele middelen Binnenruimte Catering Exclusiviteit mogelijk Geluidsinstallatie Gratis Parkeren Invalidentoegankelijk Plug & Play WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Beurs & Expositie Congres Diner Gala & Awardshow Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst Productpresentatie Relatie Evenement

Locatie Midden Nederland Hallen