Een podiumplek voor Erben Wennemars tijdens jouw event

Wat is het verschil tussen een winnaar en een kampioen?

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Lezing Presentatie Erben Wennemars | topsprekers | keynote

We kunnen allemaal winnaars worden, maar slechts sommigen zijn echt kampioen. Een bijzondere conclusie die de meervoudig wereldkampioen terecht trekt, en die onderbouwt door één belangrijk verschil te onderstrepen. De wil om te winnen, het gevoel achter de missie: dat is wat van winnaars kampioenen maakt. We zien én voelen Erben Wennemars spreken tijdens een ondernemerscollege van Baker Tilly.

In een vijftien minuten durend item, weidt Wennemars uit over dat wat hij signaleert en verklaart, gekoppeld aan een praktische kijk op hoe je het zelf kunt toepassen. “Ik vergelijk het eigenlijk met een tornado: in het midden is het windstil en gebeurt er niets, maar in de ring, daar aan de rand; daar gebeurt het. Daar moet je zijn.”

Lekker luchtig en met lef

Met Wennemars op het podium heb je een trefzekere combinatie van nuchterheid en aandacht te pakken. Luchtig ingestoken dankzij de nodige humor en een dosis lef door middel van persoonlijke anekdotes en statements. Hij neemt je mee in zijn verhaal door de meest sprekende voorbeelden: de werkcultuur die in hun huishouden geldt en hoe de winters eruit zagen (“Als het écht begint de vriezen, dan ontdooit de familie Wennemars”). Maar ook hoe hij elke zaterdag tot kotsend-aan-toe een berg oprent (dat doen winnaars niet, maar kampioenen wel!).

De mindset van het publiek uitdagen

Zijn voordracht is beeldend en meeslepend, al is het alleen al omdat hij zichzelf laat meeslepen in zijn eigen herinnering. De kampioen speelt in op de actualiteit en durft het publiek uit te dagen tot nadenken over hun mindset. Denk eens anders. Even stilstaan en echt nadenken. “Het gaat niet om het doel, maar om de bedoeling, ondernemerschap door eigenaarschap.” De topsporter neemt je mee door alle actie, naar het oog van de tornado.

Extra leuk: na afloop van een presentatie gaat Erben alles behalve van de baan af; dit is wanneer het gesprek met het publiek écht begint! Meer over Erben ontdekken? Pak hier de binnenbaan naar SportsSpeakers.