FLASHBACK FRIDAY: De dundu; levensgroot, licht en verrassend emotioneel

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Dundu levert & bestuurt poppen van levensgroot formaat voorzien van licht, die verrassen en emotioneren tijdens een event.

In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Dundu (origineel artikel 22-2-2019).

Emotioneren met een pop. Een pop gemaakt van kunststof. Voor wie denkt dat het niet kan; think again. Dundu presenteert ‘Giants of light’, een serie levensgrote poppen, voorzien van licht en bestuurd door vijf man sterk. De poppen, die als podiumact ingezet kunnen worden of als unieke toevoeging aan je eventdesign, creëren magie, sfeer en niet geheel onbelangrijk; emotie.

De kleine baby dundu die interacteert met het publiek tijdens een live event

Door de verschillende poppen – Dundu, Bimbi, baby Dundu en Spiegly – te voorzien van organisch ogend materiaal, het juiste licht, kleur en een gepassioneerd (en belachelijk sterk) team dat de pop bestuurd, kunnen ze echt interacteren met het publiek. Want nep of niet, de beweging raakt je. We hebben zangeressen verlegen zien worden, dj’s verrast en bezoekers vrolijk, nieuwsgierig en blij. Een gigantische impact, zowel in uiterlijk als emotie!

Beeld: Dundu