Venues

Dit jaar je medewerkers echt verrassen? Thuishaven biedt zakelijk kerstdiner in magische sferen

Laat je gasten gastronomisch verwennen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Wie aan Thuishaven denkt, denkt aan het kleurrijke buitenterrein dat dienst doet als excentrieke speeltuin voor uiteenlopende evenementen. Een informele feestavond of serieus congres verandert in de zomer door de omgeving al snel tot een memorabele bijeenkomst.

Maar vergis je niet; ook in de donkere feestmaanden heeft deze evenementenlocatie alles in huis om te zorgen voor onvergetelijke herinneringen. Zoals met het bijzondere kerstconcept waarbij gasten genieten van een heerlijk diner én afterparty in de verwarmde circustent. Dus lees snel verder, publiek!

Vrijheid blijheid 365 dagen per jaar

Thuishaven is een plek waar je loskomt van de wereld. Deze culturele vrijhaven ligt tussen de zwierende kranen en het industriële spoor van Port of Amsterdam. Wat als outdoor festival begon, is in de loop der jaren een iconische eventlocatie geworden. Tal van grote corporates, hippe merken en eigentijdse organisaties hebben hier hun evenement georganiseerd. Terecht, want Thuishaven combineert een industriële look met diverse indoor- en outdoor areas die geschikt zijn voor uiteenlopende meetings, congressen en feesten. Niet alleen in de zomer, maar juist ook in de wintermaanden!

Thuishaven-event-met-roord-licht-en-kwallen-versiering - Beeld Jaap Beyleveld

Chique kerstdiner… met een twist!

Al ver voor de ingang valt de circustent met zijn priklichten op. Lopend voorbij vuurspuwende acrobaten op de entreecontainer kom je het terrein op. Meteen rechts vind je de verwarmde circustent. Van binnen is deze prachtig aangekleed, maar de circustent is ook naar wens aan te passen, zoals in kerst-, Alice in Wonderland-, of ander thema.

Neem met 100 tot 400 gasten plaats aan tafel, geniet van een welkomstdrankje en het heerlijke meergangen diner, geserveerd door de chefs van Ron Gastrobar. Dat betekent gegarandeerd verrukkelijke gerechten met een kersttintje. Nice!

Beeld Nina Slagmolen-Personeelsfeest-Thuishaven - diner- eten op bord

Jij mag het zeggen

Een openingsspeech of acts tussen de gerechten door? Het kan allemaal, want samen met Thuishaven wordt een programma op maat ontwikkeld. Laat dat maar aan het eventteam over, want die barsten van de ideeën! Wil je de boel echt op zijn kop zetten, party dan door op ‘the after’ in de Loods. Inderdaad, de romneyloods met zijn drie segmenten (dansvloer, bar en lounge-vide) is dé plek om tot midden in de nacht met jouw collega’s te feesten.

Zoek jij in de wintermaanden een locatie om het jaar goed af te sluiten of in te luiden, dan is Thuishaven de plek om je thuis te voelen!

Thuishaven entree met man met vuur op het dak

Beeld: Nina Slagmolen en Jaap Beyleveld