Stage & Event Design

De reden waarom je Neoc moet bellen, al is het maar voor het tegengeluid

Een rondje langs enkele leveranciers

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Coen Sipkes, eigenaar van Neoc, is iemand waar we blij van worden. Zo innovatief als zijn producties zijn, zo nuchter praat hij erover. Tegelijkertijd weet hij heel goed wat er in de markt speelt en schroomt hij niet om zijn eerlijke mening hierover te geven. Samen met zijn team zorgt hij voor audiovisueel spektakel, onvergetelijke momenten en tevreden opdrachtgevers! Zulke resultaten bereik je enkel door een goede samenwerking met je collega’s en collega-bedrijven.

Daarom dat we enkele van zijn leveranciers, of beter gezegd ‘partners’, benaderden om te horen hoe zij deze samenwerking ervaren. Om precies te zijn Wytse Zwikker van Movements AV, André Beekmans van The Art of Light, Bart van Rooy van BigVis en Bjorn Berkers van Create! die allen regelmatig worden uitgedaagd door de ‘push the limits-aanpak’ van Neoc.

Hoe ervaar je de samenwerking met Neoc?

“Bij Neoc is het echt samen-werken voor het hoogst haalbare eindresultaat. Ze staan met beide benen op de grond en zeggen het ook eerlijk als dingen niet gaan of als dingen beter hadden gemoeten. Hierdoor wordt iedere productie weer een stukje beter,” aldus Bjorn. Bart vult aan: “Zaken worden netjes en op tijd geregeld. Dat geeft ruimte om samen nog eens kritisch te kijken of dingen net iets slimmer, mooier of goedkoper kunnen.” Zowel André als Wytse geven daarbij de complimenten voor “het vertrouwen in andermans kennis en specialisme”.

Cartier 2 _ Vel_Or - Neoc - opening winkel
Cartier 1 _ Vel_Or - NEOC - opening winkel

Wat is precies een typische Neoc-productie?

Wytse vat het in één zin samen: “Unieke en creatieve ontwerpen die uitdagend zijn, maar met uiterste precisie en een hoog afwerkingsniveau worden voorbereid en uitgevoerd op de hoogste standaard op het gebied van AV”. Bijzonder genoeg (of juist niet!) bevestigen de anderen dat volledig. Termen als “alles behalve standaard”, “creatieve designs” en “heldere communicatie” komen veelvuldig voorbij. Opvallend, maar ook zeker typerend voor Neoc, is de opmerking van Bart dat Neoc juist de uitdaging ziet in het oppakken van producties die wellicht onmogelijk of in ieder geval heel moeilijk zijn, met vaak opvallende resultaten.”

SkyShowtime-_-Wink-presentatie-nieuwe-seizoen-neoc
SkyShowtime-_-Wink-presentatie-nieuwe-seizoen-neoc
Volvo EX30 2 _ Verwiel - Neoc - autopresentatie

Zijn ze bij Neoc weleens een ‘pain in the ass’?

Dit vinden we stiekem de leukste vraag om te stellen. Gelukkig durfde iedereen deze ook naar eer en geweten te beantwoorden: “Op het moment dat zaken onhaalbaar lijken te worden en ze toch doorzetten. Bijvoorbeeld bij een nagenoeg onmogelijke deadline of een haast onmogelijk te maken item,” geeft Bjorn aan. Bart: “Ik vind Neoc eigenlijk nooit een pain in the ass. Gesprekken kunnen soms hoger oplopen, maar dan komt vaak ook de passie en ambitie boven tafel.” André geeft het wellicht het beste aan: “Dat Neoc soms zo eigenwijs is, vind ik juist het mooie aan ze. Ze zijn vaak nog harder aan het strijden voor de kwaliteit van het resultaat dan de klant zelf.”

EWIT 23 _ Ascend - Neoc - congres met groot podium
EWIT 23 _ Ascend - Neoc - congres

Waar moet je Neoc niet voor bellen?

Wytse antwoordt kort en krachtig: “voor dertien in een dozijn evenementen”. André vult aan: “Heb je een productie waar het gaat om kwantiteit boven kwaliteit, dan moet je Neoc niet bellen. Daar kunnen zij hun passie niet in kwijt.”

Tijd voor jouw elevator pitch in één zin over Neoc. Kom maar door!

Bart: “Neoc blinkt uit als het gaat om creatief uitdagende producties, waarbij ze in staat zijn om de meest uitdagende ontwerpen zeer netjes en met hoge kwaliteit te realiseren.”

André: “Neoc is zeer passioneel, dienstverlenend en oplossingsgericht om de kwaliteit en het eindproduct op het gewenste niveau uit te voeren.”

Wytse: “Je moet met Neoc samenwerken vanwege hun creativiteit, innovativiteit, betrokkenheid en hoogwaardige uitvoering.”

Bjorn: “Neoc denkt in oplossingen en ontzorgt zowel de opdrachtgevers als de leveranciers, waardoor iedereen die met en voor Neoc werkt altijd bereid is om net dat stapje extra te zetten.”

Klinkt als een mooi gezelschap dat zorgt voor prachtige producties. Goed geregeld, Coen en team!

Beeld: Nico Alsemgeest (header), Rob van der Voort, Joris Bruring en Nathan Reinds