De Karel is de trein die jouw gasten en event overal naartoe brengt

Één groot Trein festijn

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Een origineel evenement organiseren? Heb je wel eens gedacht aan een trein? Een doorsnee trein kan je van A naar B brengen, maar De Karel biedt veel meer opties. Wat dacht je van een productpresentatie, een netwerkevent of een borrel. Zijn we op het juiste spoor?

Genieten van live entertainment of een sterke inhoudelijke sessies gecombineerd met het Nederlandse landschap. Dan is De Karel perfect voor jou!

Feestje in de Karel

De Karel is te boeken voor verschillende events. Je kan de trein gebruiken als vervoermiddel, maar hij kan ook gebruikt worden als rijdende evenementenlocatie. Al rollend door Nederland organiseer jij zo je unieke evenement. De trein is geschikt voor ongeveer 120 personen. Aan deze bijzondere rit kan je nog meer toevoegen. De Karel biedt ook entertainment en catering aan. Voor de catering is er een regulier assortiment, maar met alle liefde breidt de chef-kok de keuze uit. Het entertainment kan je zelf regelen, maar kan ook zo geregeld worden. De Karel werkt namelijk samen met Rockpodium. Een non-profitorganisatie die ondersteuning biedt aan liefdadigheids en culturele evenementen. Hierdoor is er ruim aanbod aan artiesten beschikbaar.  Zo kan er bij elk evenement wel passend entertainment gevonden worden. Andere wensen? Samen kijken ze graag naar jouw wensen en de mogelijkheden.

De Karel in de natuur_Karel Foundation

Rijden voor het goede doel

Er zijn heel veel manieren om geld in te zamelen voor het goede doel. De Karel Foundation wilde dit op een leuke manier doen. Want hoe leuk is het om je event in een trein te organiseren? Ze zijn een ANBI-stichting en zetten zich in voor het goede doel. Alles wat overblijft na aftrek van de wettelijke kosten gaat naar het KWF kankerbestrijding. Dus als je deze coole trein inhuurt, steun je ook nog het goede doel. Hoe gaaf is dat?! De Karel kan op de meeste plekken in Nederland komen en kiest (waar mogelijk) de mooiste routes uit. Zo zie je tijdens je evenement nog een prachtig stukje Nederland!

Karel en Dennis_De Karel Foundation

Beeld: De Karel Foundation en Franki Münninghoff