Ctaste verzorgt écht blind bierproeven in online proeverij

Proeven zonder te kijken

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Online Team uitje Bierproeverij Ctaste tijdens online meeting

Menig vriendengroep heeft zich vroeger wel eens onderworpen aan een blind bierproeven-wedstrijd. Losse flesjes kopen en dan raden welk biertje het is. Ctaste, de culinaire plek waar blinde experts je laten ervaren hoe het is om in het pikkedonker te genieten van food & drinks, gaat een stap verder.

Zij hebben Jeroen, blind en volwaardige bierliefhebber en -kenner, die zijn passie voor dit gerstenat perfect kan overbrengen via de webcam.

Bierpakket Ctaste blind bier proeven

Een online borrel met fun en inhoud

Tijdens de online blind bierproeven-sessie leer je je concentreren op je smaak- en geurzintuig terwijl je het bier uit vier neutrale bierblikjes nuttigt. Nou ja, een paar slokjes als je wilt, maar we zullen je niet tegenhouden als je er wat meer neemt!

Om je te helpen bij de online proeverij is Jeroen als host aanwezig. Hij zou alle Triviantjes winnen als het op biervragen aankomt en hij deelt die kennis graag met je. Op een authentieke manier! Samen proef je biertje voor biertje en vertelt hij over de smaak en achtergrond van de verschillende alcoholische of juist non-alcoholische dranken.

Dus stuur voor je volgende online borrel eens wat anders dan het standaard cocktailpakketje en ga voor de blind bierproef-variant van Ctaste. Dan kan je legitiem bierdrinken onder werktijd (want tja, het is leerzaam) en draag je ook nog eens direct bij aan de werkgelegenheid van blinden en slechtzienden. Proost!

Ctaste blinde bierproeverij

Beeld: Ctaste