Acts & Entertainment

Business Breaks & Business Battle zorgen voor energie en plezier tijdens (online) zakelijke bijeenkomsten

Korte of lange energizers die oneindige indruk achterlaten, zowel live als online!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Wat hebben een kick-off meeting, een congres en een zakelijke bijeenkomst gemeen? Allen hebben ze een toffe line-up met inspirerende sprekers. Toch kan er een overload aan informatie ontstaan, waardoor het publiek wat uitgeblust raakt. En dat wil je natuurlijk niet.

Tijd voor korte oppep momenten waardoor je weer positief opgeladen wordt en de inhoudelijke programma-onderdelen beter tot je neemt.

Daar brengt WOW Entertainment met de Business Breaks & Business Battle verandering in. En heel eerlijk; dat werd tijd, want wij snakten echt naar deze oppepper. Laat het evenementenseizoen maar beginnen, want met deze energizers ben je binnen!

Altijd het WOW-effect

Soms ben je in gesprek met iemand en dan voel je de energie bruisen. Dat is het geval bij Bas Bovelander van WOW Entertainment. Bas is een entertainer pur sang. Maar dan eentje die ook muzikaal en conceptueel sterk onderlegd is.

Met zijn bedrijf WOW Entertainment creëert hij vaste en maatwerk concepten voor evenementen waarin fun, energie en interactie centraal staan. Inclusief WOW-garantie! Reden? Omdat alles kan, of zoals Bas zegt; the sky is no limit. Die grenzeloze creativiteit voel je; of het nou een live of online event betreft.

Business-Breaks-Business-Battle-zorgen-voor-energie-en-plezier-tijdens-online-zakelijke-bijeenkomsten Wow Entertainment

De Business Breaks: kort, krachtig en fun

Naast De Borrelshow – een mix tussen Pubquiz, Karaoke en Competitie die vooral ingezet wordt op informele events – heeft WOW Entertainment nog meer sterke concepten.

Te beginnen met De Business Breaks; de korte en krachtige energizer voor jouw congres of bedrijfsevent (live of online). Oftewel, unieke, korte onderbrekingen (vijf tot vijftien minuten) met een hoog fungehalte die slim geplaatst worden tussen de inhoudelijke programma-onderdelen van een evenement. ‘Even opladen en weer door’.

Er is een uitgebreid keuzemenu met allerlei entertainment breaks die beschikbaar zijn. Van een MuzikaalMinuutje tot het LangeLingoLetterwoord en van de RaadDePlaat tot de BingoMetBallen. Alles is mogelijk, zelfs met maatwerk weten ze te overtreffen!

Business-Breaks-Business-Battle-zorgen-voor-energie-en-plezier-tijdens-online-zakelijke-bijeenkomsten Wow Entertainment

De Business Battle: kennis, kunde en kracht

Was jij ook altijd op zoek naar die ene unieke teambuilding- en netwerk-show, zoek dan niet verder want wij hebben deze gevonden! De Business Battle! Een 45 minuten durende muzikale spelshow waarbij gasten elkaar beter leren kennen op een informele (lees, hilarische) wijze. Verschillende teams strijden tegen elkaar door middel van competities en quizrondes die gericht zijn op kennis, kunde en kracht.

Zo komen er verrassende vragen voorbij die je alleen kan weten als je de roddelpers hebt gevolgd of een diehard Questfan bent. Lukt het jullie samen zo snel mogelijk een Ikea kast in elkaar te zetten, terwijl je ook nog eens foutloos de karaoke mee moet zingen? Of ligt jouw kracht meer in de spijker op zijn kop slaan met een holle hamer? Het komt allemaal voorbij in deze dynamische spelshow.

Naast een ludieke manier om te netwerken, nodigt de battle ook uit tot gespreksstof tijdens de borrel van het event. Oja, daar krijgt het winnende team de Battle winnaarstafel, inclusief bubbels en bitterballen. Hoe tof is dat?!

We zeiden het in het begin al en zeggen het hier nog maar een keer; dit entertainment moet je echt eens beleven (live of online). Gegarandeerd het WOW-effect!

Business-Breaks-Business-Battle-zorgen-voor-energie-en-plezier-tijdens-online-zakelijke-bijeenkomsten Wow Entertainment
Business-Breaks-Business-Battle-zorgen-voor-energie-en-plezier-tijdens-online-zakelijke-bijeenkomsten Wow Entertainment

Beeld: WOW Entertainment en Annemieke van der Togt