Communication

De Talkshow van Networkapp betrekt het publiek bij een persoonlijke online bijeenkomst

Online eindejaarsmeetings in 3, 2, 1, …

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Networkapp talkshow kerst

Heel eerlijk, we houden van live. Maar als we een online bijeenkomst zouden organiseren waarbij informeel samenzijn en verbinding een pré is, dan staat de Talkshow van Networkapp bovenaan het lijstje.

Waar veel partijen van online platformen kiezen voor grootse mogelijkheden vol maatwerk en daarmee samenhangende prijzen, biedt Networkapp naast haar complete event platform verschillende functionaliteiten stand-alone aan. Zo staat in de Talkshow een digitale talkshow tafel, het gebruiksgemak én de scherpe prijs centraal. Hoe toegankelijk wil je het hebben?!

Networkapp_Talkshow_YourBranding

Persoonlijke interactie

In de Talkshow kan je tot tien personen (inclusief de host) aan een virtuele tafel laten plaatsnemen. Hoe leuk is dat? Je kiest qua design uit de tv-studio, de rooftopbar, het grand café of… Er zijn tal van beschikbare opties mogelijk, en je kunt er ook één op maat laten ontwikkelen, zodat je ineens in je eigen fabriekshal, bedrijfsrestaurant of boardroom plaatsneemt. Super herkenbaar voor de gasten, waardoor de eerste verbinding al is gemaakt.

Een talkshow kan niet zonder publiek. Mooi, daarom kunnen er tot maximaal 150 deelnemers online aanwezig zijn. Het fijne van de Talkshow is dat je als gast niet continu in beeld bent. Sterker nog; jouw camera en microfoon staan standaard uit. Wow, dat is een verademing! Dat neemt echter niet weg dat je wel actief kunt deelnemen aan het programma. Zo is een groepschat aanwezig, waar je ook je digitale hand kunt opsteken, zodat je mogelijk aan tafel wordt aangeschoven om een vraag te stellen of iets toe te lichten. Op dat moment schieten automatisch de camera en microfoon aan. Lekker hoor!

Networkapp_Talkshow_YourBranding

Volledige controle over eigen online evenement

De Talkshow is zo ontwikkeld dat het easypeasy plug & play is. Dat betekent dat je alle online aanwezigen in drie groepen indeelt; de moderator, sprekers en publiek. De moderator heeft de volledige vrijheid om deelnemers uit het publiek aan tafel toe te voegen of terug in het publiek te zetten. Net als bij een echte talkshow op TV geldt hetzelfde voor de sprekers. Daarbij is het uiteraard mogelijk dat zij hun scherm delen voor presentaties. Het is allemaal zeer gebruiksvriendelijk. Daardoor is er ook geen begeleiding vanuit Networkapp nodig, waardoor ze dit product voor een zeer interessante prijs kunnen aanbieden.

Networkapp_Talkshow_view

Combineren maar

De Talkshow is enorm interessant voor bedrijven die noodgedwongen hun doorgaans zo gezellige oudejaarsbijeenkomst of nieuwjaarskick-off nu online moeten vieren. Maar de Talkshow wordt ook ingezet voor de ‘bila’ (bilateraal overleg), waarin medewerkers elkaar wekelijks online treffen. Of juist als onderdeel van een veel complexer online event, waarbij de Talkshow wordt aangevuld met andere diensten van Networkapp. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het Event Platform waarin gasten vloeiend van plenaire meetings naar subsessies worden begeleid. Of aan de Netwerkcarrousel waarin je binnen korte tijd met meerdere mensen in contact komt.

Kortom, wil jij gasten vanuit hun eigen woonkamer of werkplek in een warme persoonlijke setting ontvangen (in eigen huisstijl), dan moet je Networkapp voor de Talkshow bellen… sowieshow!

Beeld: Networkapp