Bij Go Below is slapen in ‘laagste hotel van de wereld’ in oude mijn echt hét hoogtepunt van een unieke incentive

1.375 feet below the mountains of Snowdonia, North Wales

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Het jaar is pas net een paar dagen oud en nu al hebben we iets toegevoegd aan onze bucketlist: Deep Sleep van Go Below. Reis door een verlaten Victoriaanse leisteenmijn naar beneden en bereik het afgelegen off-grid avonturenkamp. 

Gelegen op een duizelingwekkende ‘hoogte’ van bijna 500 meter onder de bergen van Snowdonia, is dit de diepste ondergrondse overnachtingsplek ter wereld. Sinds april 2023 geopend, dus nog erg onbekend. Durf jij hier met een incentive naar toe? 

Go Below klimmen langs rotswand

Ook de reis is een ware beleving

Deep Sleep bestaat uit vier privéhutten met twee eenpersoonsbedden en een romantische grot met een tweepersoonsbed. Wil je overnachten dan moet je snel zijn, want het is maar één keer per week mogelijk; van zaterdagavond tot zondagochtend. 

Om 17.00 uur wacht de reisleider je op om vervolgens in 45 minuten naar de top van de berg te lopen. Daar stop je bij een klein huisje om je uit te rusten met een helm, hoofdlamp, harnas en rubberlaarzen. Tijd om de diepte van ‘s werelds grootste en diepste verlaten leisteenmijn in te gaan! 

De route naar beneden is steil en uitdagend. Gelukkig is er geen haast. Na ongeveer een uur ben je 400 meter onder de grot. Een grote stalen deur vertelt je dat je bij Deep Sleep bent aangekomen.

Go Below hotelkamer cabine
Go Below eet ruimte cabine

Unieke overnachting

Geniet van een drankje en maaltijd in expeditiestijl aan de grote overdekte picknicktafel. De rest van de avond kan je relaxen, een spelletje spelen of wat je van plan bent. Maar laten we eerlijk zijn… het liefst trek je je uiteindelijk gewoon terug naar je cabin voor een zeer diepe slaap. Een instructeur en een lid van de technische staf staan altijd op standby, zodat je niet alleen bent in de mijn. 

In de ochtend geniet je van een warm drankje en een paar eenvoudige ontbijthapjes, voordat de lange klim van circa anderhalf uur naar de oppervlakte en het daglicht beginnen. Eenmaal boven kan je maar aan één ding denken; Deep Sleep… deeply impressed!

Nog meer avontuur gewenst? Geen probleem!

Als je geen genoeg krijgt van de mijnen, ga dan mee op reis via een reeks spannende, avontuurlijke uitdagingen tijdens een van drie epische ondergrondse avonturen. Probeer eens een zipline door grotten, klim in een verticale schacht, vaar over een meer, doorkruis een afgrond, beklim een ​​waterval of abseil je een weg naar het diepste punt van Groot-Brittannië! Het is adrenalinekick waarvan je zegt: The only way is up… behalve bij Go Below!

Touwbrug over water in grot Go Below
Go Below klimmen door grot
Go Below bootje in grot
Go Below kabelbaan door grot

Beeld: Go Below Underground Adventures