Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Pathé Utrecht Leidsche Rijn: 360 graden rooftop-beleving en bewegende stoelen

Kijk je uit naar een eventlocatie in het midden van het land waar ze graag worden uitgedaagd? Laat je dan eens rondleiden door het gepassioneerde team van Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Eenmaal beland op het waanzinnige rooftop-terras met 360 graden vrij uitzicht over Utrecht en omstreken, ben je vast net zo verkocht als wij.

Een auto lanceren op het dak, de presentaties van je seminar in perfect beeld en geluid of je gasten gillend van enthousiasme je bedrijfsfilm tonen inclusief geur en bewegende stoelen in 4DX. Jij roept en zij draaien daar bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Geen films meer op ouderwetse projectoren, maar de meest geavanceerde techniek en bijbehorende indrukwekkende schermen om jouw event optimaal te ondersteunen. And… Action!

Pauze om naar uit te kijken

Een pauze tijdens je evenement was nog nooit zo welkom met een rooftop als die van Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Heerlijk uitwaaien tussen subsessies of borrelen na afloop van je congres; de vergezichten vanaf deze unieke eventspot vervelen nooit!

Experimenteren mag

In dit bioscoop theater – die er alles aan doet om de meest geliefde van Utrecht te worden – worden ze pas écht warm als je je afvraagt of iets wel mogelijk is. In de decembermaand een heus winterwonderland creëren met honderd kerstbomen op het dak van de bioscoop, zodat je in sfeer Home Alone kunt kijken met je collega’s? Prima, doen we! De 7 film- en congreszalen en 10 overige ruimtes zijn met hun ruime, moderne en lichte uitstraling overal voor in te zetten en eenvoudig te combineren.

Gastvrijheid met een grote G

Ook al vindt je event plaats tijdens openingstijden van de bioscoop; je gasten zullen daar weinig van merken. De medewerkers van Pathé weten namelijk hoe ze hun gasten en bezoekers moeten benaderen. Daar worden ze dan ook actief op gecoacht en getraind, we like!

Komt u maar..

Mocht je je nog afvragen of deze 1001-mogelijkheden-locatie-in-het-midden-van-het-land wel bereikbaar is, dan kunnen we verzuchtend antwoorden: ja dat is ie! De trein stopt voor de deur, je kunt naast het pand parkeren, binnen twee minuten ben je op de snelweg en fietsenrekken zijn er ook genoeg – voor de sportievelingen onder ons. Dat is nog eens een droomscenario!

ZALEN (8)
Zaal 1
668
Zaal 2
180
Zaal 3
144
Zaal 4
180
Zaal 5
180
Zaal 6
245
Zaal 7
225
Rooftop
 • Oppervlakte 350m2
200
350
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • 360 graden rooftop en 4DX-zaal
 • moderne locatie in het midden van het land
 • perfect beeld en geluid
 • Team dat van uitdagingen houdt

Eigenschappen

 • Ligging
  Aan de snelweg
 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer Nabij snelweg
 • Faciliteiten
  (Dak)Terras Airconditioning Binnenruimte Buitenruimte Catering Eigen catering mogelijk Exclusiviteit mogelijk Geluidsinstallatie Invalidentoegankelijk Plug & Play WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsborrel Bedrijfsfeest Congres Kick-off Productpresentatie Relatie Evenement

Locatie Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Branchenieuws van Pathé Utrecht Leidsche Rijn

 • PatheDeMunt_zaal 3 pathe de munt amsterdam - bioscoop - eventlocatie

  Zeven Pathé Theaters wederom stemlocaties

  4 maart 2022