100%FAT zorgt voor 100% interactief entertainment

De unieke beleving die je niet wilt missen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
100%FAT pinball projectie

Zoek je nog iets wat je evenement helemaal af maakt, dan ben je hier aan het juiste adres. Deze digitale experience is een gave ervaring voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen. Met deze spellen kan je al jouw creativiteit loslaten.

Bij 100%FAT ben je 100% zeker van coole interactieve games. Met drie vette interacties geven ze een extra touch aan jouw event!

Monsterworld

Één van de installaties is MonsterWorld. De naam zegt het al: je gaat met monsters aan de slag. Teken je favoriete monster en duik in de game! Samen met je eigen creatie speel je het spel of laat je hem bewegen op je zelfgemaakte achtergrond. Organiseer je een educatief evenement? MonsterWorld kan je ook inzetten voor een spel met taal- en rekenvragen. Is dat even leuk leren.

100_FAT monsterworld

Pinball projectie

Pinball projectie is een mega flipperkast die gemaakt is om geprojecteerd te worden op fysieke elementen. Denk aan een gebouw of andere oppervlaktes. Niet alleen de flipperkast is mega, ook de game controller is HUGE. Speel samen met je vrienden of andere bezoekers en strijd voor de high score. Het is ook mogelijk om het spel jouw logo, bedrijfskleuren of andere uitingen mee te geven. Jackpot!?

100FAT - Multiplayer Pinball projectie

AR sandbox

AR sandbox is een interactieve zandbak waarmee je coole landschappen kan creëren. Een projectie geeft kleuren weer op het zand. Deze kleuren veranderen mee naar de hoogte van jouw bouwwerk. Zo vorm je een landschap met echte bergen! Zit hier niks tussen voor jou? 100%FAT maakt ook unieke installaties die perfect aansluiten bij het doel van jouw evenement.

Ben je enthousiast geworden? Bezoek de website van 100%FAT voor nog meer inspiratie.

100_FAT AR sandbox

Beeld: 100%FAT