Waar rook is… is Dragon Breath. Dé snack waar je voor in de rij wilt staan.

Genieten tot het je neus uitkomt

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Dragon Breath rook

Enkele jaren geleden spotte we deze bijzondere snack al op de BOE International beurs. Maar helaas was er geen Nederlandse leverancier te vinden. Tot nu althans, want sinds een paar maanden is Dragon Breath Nederland actief.

Wat voor snack het is? Lees snel verder, want als je hier lucht van krijgt, wil je het zeker op een event inzetten!

Bijzondere ervaring

Wat Dragon Breath precies is? Het zijn zoete maisballetjes die door vloeibaar stikstof heel erg koud worden. Eet je ze op en adem je dan via je mond of neus de koude lucht uit, dan lijkt dat heel erg op rook. Oftewel… de rook van een draak. 

Klinkt simpel, is simpel, maar ook erg leuk om te ervaren. Wedden dat er al snel een rij staat en iedereen volle bak foto’s en filmpjes gaat maken. #instaproof

Dragon Breath kar

Dragon Breath Nederland is de enige in Nederland die deze snack op evenementen uitdeelt. Van achter zijn grote rode kraam vol vrolijke verlichting of in kleinere vorm voor binnen events. 

Omdat er niets wordt gebakken is er ook nooit afval. Het zijn enkel de maisballetjes (in de smaken appel, kiwi, banaan, chocolade en stracciatella) en het stikstof. 

Over die rijen gesproken… de eigenaar zegt zo snel te zijn dat er nooit een rij staat. Een mooie belofte. Dus hier komt de stoom niet uit je oren, maar wel uit je neus.

Beeld: Dragon Breath Nederland