Venues

Voor teambuilding, meetings en bedrijfsfeesten is de only way UP Events

45.000 vierkante meter aan verbinding

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

UP Events is zo’n locatie waar je bij het betreden van het terrein instant blij wordt. Er hangt een heerlijke sfeer, het personeel is heel hartelijk en er zijn haast ontelbaar veel mogelijkheden voor een inhoudelijk en/of vermakelijk samenzijn met collega’s of relaties.

Om dit nog eens extra te benadrukken is de BNR-radio campagne ONLY WAY UP gelanceerd, waarin de focus ligt op teambuilding, meetings en bedrijfsfeesten. Wij spraken Rene de Jong, algemeen manager bij deze Amsterdamse evenementenlocatie, waarom UP Events the only way to go is.

De oplossing voor arbeidskrapte

“We zien dat er grote krapte op de arbeidsmarkt is. Nieuw personeel aannemen is lastig, maar het team bijeen houden ook. Wij bieden voor dat laatste de oplossing met meer dan 100 teambuildingsactiviteiten. Van creatief tot sportief en van grootschalige escapegames tot energieke games waar samenwerking vereist is.” Het verschil met veel andere locaties is naar eigen zeggen dat UP Events niet zomaar een activiteit, maar een belevenis aanbiedt.

“Wij geloven dat, want er zijn maar weinig locaties in Amsterdam die op een hele laagdrempelige manier een setting bieden waar je zowel kunt vergaderen, een activiteit kunt doen en de dag kunt afsluiten met een borrel, barbecue of groot feest. Groot verschil is daarnaast ook dat we met enkel eigen personeel werken dat we zelf opleiden én dat we al het materiaal voor de activiteit in eigen beheer hebben. Kortom, kwaliteit gegarandeerd.”

(bedrijfs)Uitje comfortzone tijdens meeting

Bij UP Events kan je terecht voor verschillende vergaderarrangementen, inclusief een halve of hele dag vergaderen. In de tien sfeervolle ruimtes die verspreid liggen over het terrein is er plek voor 10 tot 400 personen per ruimte in plenaire opstelling. Elke ruimte is voorzien van een eigen terras, toilet(groep), geluidsinstallatie, muziekcomputer, bar en meer. Kortom, je hebt echt je eigen space!

“Wij staan erom bekend om meetings te combineren met een toffe activiteit. In de ochtend vergaderen, in de middag ruimte voor teambuilding en de dag afsluiten met een borrel of barbecue.” Ga actief aan de slag tijdens een Robinson-game of ervaar nieuwe kanten van jezelf door een collega te boetseren.

UP Events-INSPIRE-2019-photosby-Nunesdosanjos.com Beeld: Jeancarlo Nunes dos Anjos - www.nunesdosanjos.com
Bubbleball-bij-UP-Events - tot Maarten Huisman Beeld: Maarten Huisman
UPEvents-puzzel
UP Events-INSPIRE-2019-photos by-Nunesdosanjos.com Beeld: Jeancarlo Nunes dos Anjos - www.nunesdosanjos.com

Waar is het feestje? Hier is het feestje!

(H)Up Hup… op deze locatie weten ze hoe je een feestje moet bouwen. Dus geen zin om te vergaderen, maar wil je meteen naar het fun-element gaan, dan is UP Events the only way! Kom lekker aan het einde van de middag zodat je meteen kunt genieten van een heerlijke borrel, dans op de tunes tijdens de silent disco of geniet van één van de activaties zoals de karaoke caravan, een toffe photobooth of een vrije inloopgame zoals beachvolleybal, lasergame of jeu de boules. Met de voetjes in het zand waan je je op een beachparty waarvan je hoopt dat die nooit eindigt.

UP Events is zo ingericht dat elke groep een eigen binnen- en/of buitenruimte heeft met een eigen eventmanager en eigen food & drinks. Dat is de exclusiviteit die je wenst omringt door veel gezelligheid. We zeiden het toch.. de only way is UP Events!

hva-bij-upevents-foto monique kooijmans

Beeld: UP Events, Jeancarlo Nunes dos Anjos, Maarten Huisman