Unieke racesimulatie met in-game maatwerk, ja echt!

Waan je voor even Max Verstappen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
racesimulatie - simulator - beleving - rl racing - f1

Dit is wel even wat anders dan een potje Formule 1 op je Playstation. Op de plek waar ‘kleine Max’ veel van zijn legendarische races startte, boven de pitstraat van Circuit Zandvoort, kun jij nu een eersteklas racesimulatie doen. Extra bijzonder: de in-game bording en auto’s zijn helemaal te branden naar jouw merk. 

Met gierende banden naar RL Racing toe, of, nog vetter: een F1-simulator op jouw event neerzetten!

LEES OOK: Een sociale sorteershow? We like!

Een levensechte race op een dito circuit

In de RL Racing Vip lounge op Circuit Zandvoort staan er maar liefst vier: full motion race-simulatoren. In combinatie met drie 4k schermen en een Dolby 5.1 headset ga je volledig op in je race. Het is alsof je zelf op het circuit rijdt; iedere hobbel en curbstone voel je. Alleen racen niet leuk? Race tegen je baas,collega’s of relaties in een speciale set-up. De simulatoren zijn dus ook te huur, met vanaf 1 december de extra feature dat dit zelfs in een lifesize F1 simulator kan. Dan geen schermen, maar een VR-bril voor de echte beleving. Zet er één bij je beursstand neer, in de kleur van jouw huisstijl en… the rest does the trick. Een simulator op je personeelsfeest? Minstens zo leuk!

racesimulatie - simulator - f1 - vr bril - branding - RL Racing-9615

Raceauto’s met jouw pay-off

Wat de dienst van RL Racing nog het meest uniek maakt is dat de in-game reclameborden langs het circuit kunnen worden aangepast, net als de raceauto’s. Stel je voor: op een beurs jouw pay-off of nieuwste product langs de baan en je bedrijfslogo moddervet op de pk-monsters? Dit is wel echt heel erg te gek, en precies zoals een brand experience bedoeld zijn. Klaar voor de start? Go!

Beeld: RL Racing