Venues

Enorm veel ruimte bij Kontakt der Kontinenten voor events met grote impact

Wel groot, niet massaal

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Kontakt der Kontinenten is typisch zo’n evenementenlocatie die je om meerdere redenen verrast als je er live rondloopt. Op papier heeft het voor sommigen namelijk wellicht een beetje een klassiek imago, maar geloof ons; je zult je verbazen over de uitstraling én de (creatieve) ruimte voor uiteenlopende events.

Ga met ons mee als we over het evenementenveld lopen, langs het hotel dat bestaat uit het voormalig missiehuis en klooster met 130 hotelkamers,  25 vergaderruimtes en de bostuin vol inspirerende vergaderplekken. Precies, dat dat er allemaal is, wist je niet he?

Kontakt der Kontinenten
Kontakt der Kontinenten
Kontakt der Kontinenten

Alles onder één dak

Er zijn maar weinig locaties in Nederland die in de breedte zoveel te bieden hebben op hetzelfde terrein als Kontakt der Kontinenten. Oftewel; geen vervoersbewegingen, meer efficiëntie in het programma en meer focus voor gasten op wat echt belangrijk is. En dat in Midden-Nederland, op slechts vijf minuten van de snelweg en met volop gratis parkeergelegenheid.

Op deze locatie draait het om verbinding; met jezelf, met elkaar en met de wereld waarin wij samen leven. Kontakt der Kontinenten nodigt je uit om nieuwsgierig te zijn en jezelf te verrijken. Op alle plekken op het terrein, tot de waanzinnige mooie toiletten aan toe!

Kontakt der Kontinenten
Kontakt der Kontinenten
Kontakt der Kontinenten

Gebouwen vol verhalen

Met meer dan zestig jaar aan verbinding, zou je willen dat de muren kunnen spreken. Dat gevoel van kennis delen, maar tegelijkertijd ook ontspannen is opmerkelijk. Het maakt de twee gebouwen een mooie plek om samen te komen. Dat geldt – logisch – voor tal van maatschappelijke organisaties die hier komen, maar ook corporates weten hun weg goed te vinden.

Dat heeft Kontakt der Kontinenten echt te danken aan de wereldse gastvrijheid en de ruime mogelijkheden. Het voormalige missiehuis en het klooster bieden 3 congreszalen en 22 vergaderzalen van 35 tot 200 vierkante meter; van modern ingerichte zalen tot de kapel met waanzinnig mooie muurschilderingen.

Kontakt der Kontinenten
Kontakt der Kontinenten
Kontakt der Kontinenten

Culinaire aanbod ‘out of this world’

Van een smakelijk ontbijt tot een uitgebreid diner: de keukenbrigade van KonneKt staat klaar om je te verrassen. KonneKt is dé ontmoetingsplek in het hart van het hotel. Wereldse invloeden en culturele overeenkomsten proef je hier niet alleen, je ziet ze ook terug in de bijzondere inrichting. 

Kijk maar eens naar de bijzondere verzamelingen van materialen en souvenirs, zoals Picasso’s zelfportret dat lijkt op een Afrikaans stammenmasker. Of de kleurrijke borduursels uit Peru die verrassende overeenkomsten hebben met de Marker klederdracht. De culinaire inspiratie halen de koks van ver, de ingrediënten het liefst van dichtbij. Bewuste keuzes noemen ze dat. Voor mens en klimaat. Het aanbod is daarom samengesteld met veel oog voor lokale producten en de mogelijkheid om in te spelen op de seizoenen.

Ook bijzonder: in het restaurant kan je tijdens het ontbijt en de lunch geen tafels reserveren. Zo wordt vrij aanschuiven bij andere groepen aangemoedigd en komen de mooiste gesprekken tot stand.

Kontakt der Kontinenten
Kontakt der Kontinenten
Kontakt der Kontinenten

Hotel met frisse look

In de loop der jaren zijn de gebouwen van ‘Kontakt’ getransformeerd tot een eigentijds hotel met een drie sterren superior hotelclassificatie. Daarmee houdt het overigens niet op, want deze zomer zijn 66 van de 130 kamers vernieuwd. Precies, ze staan hier nooit stil. Met de aanwezigheid van de hotelkamers is deze locatie juist ook interessant voor meerdaagse congressen, kick-off meetings of een feestavond waarbij je gasten daarna niet meer de weg op wilt sturen. Perfect!

Kontakt der Kontinenten
Kontakt der Kontinenten

Out(side) of the box

Waar we zelf het meest op aan gaan, zijn de enorme mogelijkheden voor bijeenkomsten buiten. Denk aan grote teambuilding activiteiten op het evenementenveld, zoals zeskampen, schapendrijven, boogschieten of zelfs een ballonvaart. Ja, echt!

Maar stiekem nog interessanter zijn de mogelijkheden om midden in de natuur te vergaderen. Van de Kgotlaplek waar je als ware stamhoofden rondom een kampvuur zit om belangrijke beslissingen te nemen tot de Palaverplek waar de boom (inclusief schrijfblok) symbool staat voor een vredige en constructieve manier van vergaderen. Uiteraard inclusief verscholen kiosk met koelkast voor drankjes en de mogelijkheid voor het serveren van een borrelhapjes of het roosteren van marshmallows. 

Als je het ons vraagt: neem ‘kontakt’ op met Kontakt der Kontinenten voor een locatiebezoek, want je zult zien; dat event later in het jaar… dat zou zomaar eens perfect daar kunnen plaatsvinden.