Venues

Bij Our House organiseer je een écht goed feest bomvol techniek en special fx

Gas op die lolly en party maar!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Our House is enig in zijn soort. Het is het eerste museum in de wereld waarin je op spectaculaire wijze door 40 jaar elektronische dancemuziek wordt meegenomen. Maar het is ook de plek waar jouw feest perfect tot zijn recht komt. Logisch, want de locatie is ingericht als club en hangt vol met geluid, licht, special fx en een 270 graden projectiescherm.

Heb jij met jouw organisatie iets te vieren dan hoort Our House gegarandeerd op jouw shortlist te staan. Wij beleefden de mogelijkheden tijdens een locatiebezoek en waren meteen om!

Schoenmaker blijf bij je leest

Our House is een klein jaar open en daarmee voor velen nog een spiksplinternieuwe locatie. Maar ook voor het team zelf was het een grote ontdekkingsreis. Want welke type events komen hier het beste tot zijn recht.

Inmiddels kan Alan Luring, founding partner van Our House, met volle overtuiging zeggen: “Er is bij ons veel mogelijk, maar je moet vooral komen als je iets te vieren hebt. Denk aan een personeelsfeest, een jubileum, een productlancering, een kerstfeest, een nieuwjaarsborrel et cetera.” Daar zijn we het absoluut mee eens, want de combinatie van de uitstraling, de aanwezige techniek én de mogelijkheid om alles volledig te branden zorgen ervoor dat je het dak er hier vanaf feest!

Our House bedrijfsfeest

Mooie merken gingen je voor

De overtuiging waarom Our House perfect geschikt is voor jouw feest komt niet uit de lucht vallen. Mooie merken zoals Red Bull, Heineken, JBL, ABN AMRO, Booking.com en Gilette hebben hun event op deze toffe locatie georganiseerd.

“Wil je iets vieren met zo’n 100 tot 400 personen, dan gaan wij helemaal los voor je. We branden de hele locatie, zorgen voor heerlijke catering op hoog niveau met onze huiscateraard Famous Flavours en als je na het event nog zin hebt in een afterparty dan krijg je een exclusieve club area met eigen bar.” Inderdaad, in de avond transformeert het museum tot Club Air en kunnen je gasten als VIP-gasten tot in de late uren doordansen.

Our House bedrijfsfeest
Our House bedrijfsfeest

Maak het zo gek als je zelf wilt

Zien is geloven en Alan heeft genoeg toffe events gezien in zijn locatie, getuige de vele verhalen die hij vol enthousiasme deelt. “Het event van Red Bull was echt insane qua party. We hebben samen met hen volledig eigen shows ontwikkeld waarin het verhaal van 30 jaar Red Bull werd verteld in een immersive projectiewereld vol showelementen, zoals timecoded special fx, verschillende muziekgenres en diverse danseressen. Verder hadden we in de ene zaal een champagnebar, in de ander een grote foto expositie en was er nog een area waar secret raves werden georganiseerd op de grootste sequencer ter wereld.”

“Maar het hoeft niet zo over de top. JBL organiseerde bijvoorbeeld een staande receptie met een vier gangen walking dinner, gecombineerd met museumtour. Dat eindigde in een heerlijk feestje, waarna de die hard partygangers in Club Air nog even doorfeesten. Heel eerlijk; er is heel veel mogelijk, maar je hebt niet veel extra nodig omdat de locatie van zichzelf al vol hangt met techniek en een toffe uitstraling heeft. Maar mocht je het willen dan kan je de grootste dj’s’, de leukste tape-acts en de mooiste danseressen laten optreden.”

Daar heeft Alan wel gelijk in; voor een mooie prijs zit je op één van de tofste locaties in het centrum van Amsterdam. Die overigens ook nog eens mega goed bereikbaar is via auto, bus, metro, tram en zelfs boot. Wil jij dat jouw event hot, hip & happening wordt, dan raden we je echt een locatiebezoek bij Our House aan!

Our House bedrijfsfeest

Beeld: Our House