Eerste Venue Inspiration Talks smaakt naar meer

En die gaan er ook komen ;-)

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Afgelopen dinsdag vond de eerste editie van Venue Inspiration Talks plaats. Vanuit de studio in Koninklijke Jaarbeurs gingen Stijn Oude Vrielink (Venue Marketing) en Bas Veldkamp (Event Inspiration) met Niek Krebbers (head of sales, Jaarbeurs) in gesprek. Waarover? Over de fuck-up’s & must-do’s binnen de sales en marketing van eventlocaties. Want hoe zorg je dat die twee teams optimaal samenwerken?

Deze sessie stond in het teken van het overbruggen van de kloof tussen sales- en marketingteams. We deelden anoniem enkele echte frustraties en successen vanuit venues. Samen met Niek vertaalden we dit naar belangrijke inzichten en adviezen die je als venue meteen kunt inzetten om de efficiëntie en effectiviteit van je organisatie te verhogen. Heel eerlijk… ook als niet-locatie rete-interessant, want sales en marketing bedrijf je overal!

De eerste editie van Venue Inspiration Talks terugkrijgen?

13x must-do voor elke marketeer of sales professional

Aan het einde van de sessie deelden we nog 13 belangrijke tips waar je meteen mee aan de slag kunt. Je vindt ze HIER uitgewerkt in een PDF. Ons advies? Downloaden en met je collega’s delen. Succes!

In de tussentijd zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende Venue Inspiration Talk. Houdt onze socials en dit platform in de gaten voor meer informatie. Keep you posted!