Venues

Te Werve is klaar voor wervelend najaar!

De energie is voelbaar op het landgoed

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Het afgelopen jaar heeft er in de branche goed ingehakt, zeker ook in het locatielandschap. Gelukkig ziet de toekomst er inmiddels een stuk positiever uit. Zeker voor Mirco Cuppens, samen met Stephan van den Akker eigenaar van Event Company, en zijn team. Naast Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn exploiteert Event Company ook Te Werve in Rijswijk met op het landgoed tevens Te Werve Buiten en de nieuwe Orangerie.

Lopend over het landgoed is het plezier om weer aan de slag te kunnen bij iedereen voelbaar.

Buitenlocatie Te Werve Buiten aan het water midden in de natuur (foto: Bas Uijlings fotografie ) - Event Inspiration

Enorme energie voor events

Dat plezier is niet voor niets. Mirco heeft aan het begin van de crisis de beslissing genomen om van niemand afscheid te willen nemen. Mede dankzij de steunmaatregelen is dat gelukt. “Ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb. We hebben jarenlang geïnvesteerd in onze mensen. Het lijkt mij verschrikkelijk om rücksichtslos afscheid te hebben moeten nemen om nu met de aankomende drukte weer nieuwe goede mensen zien te vinden.”

Dat enthousiasme voor zijn team heeft ongetwijfeld een positief effect tijdens events. Niet alleen is het hele team behouden, maar ook hebben veel medewerkers het hele jaar op de locatie kunnen blijven werken; “Hierdoor ziet de locatie er nu van binnen en buiten tiptop uit. Daarnaast heeft het ook op social vlak veel goeds gedaan. Je merkt de trots bij het team.”

Te Werve Buiten medewerkers die aan het klussen zijn
meubels maken Landgoed Te Werve - personeel in werkplaats

De eerste events nog voor de zomervakantie

De agenda loopt inmiddels snel vol. “Er zijn veel uitgestelde huwelijken, maar ik merk ook dat er een enorme zakelijke behoefte is om op sociaal vlak samen te komen. Bedrijven willen hun medewerkers bedanken met een biertje en een hapje.”

Dan is Landgoed Te Werve de perfect plek! De buitenlocatie Te Werve Buiten heeft dit jaar een 4.0-update gehad, waardoor de beleving vergroot wordt dankzij nieuwe eventverlichting, tof terrasmeubilair en een nog betere logistiek. Daarmee heeft deze locatie het beste van twee werelden; de facilitaire voorzieningen van een uitstekende binnenlocatie, met de frisse lucht en groene natuur van een buitenlocatie.

Degenen die een inhoudelijke meeting willen voorafgaand aan de borrel kunnen terecht in het Landgoed zelf of de kersverse Orangerie; door Mirco de mooiste mancave van Nederland genoemd.

Het lijkt ons duidelijk; de locaties én het personeel zijn er klaar voor. Het wordt inderdaad een wervelend eventjaar bij Landgoed Te Werve!

Orangerie Landgoed Te Werve vergaderzaal diner borrel
Orangerie Landgoed Te Werve vergaderzaal diner borrel

Beeld: Event Company